ŠOKANTNO: Eden najbolj znanih slovenskih športnikov doma pretepa svojo družino! Sedaj pa gre v zapor…

0
171

Jasno je, da si našo državo lahko predstavljajo nasilneži, ki svoje matematično matematično znanje uporabljajo za nasilje in agresijo. Šokirani smo ugotovili, kaj se dogaja v življenju enega najbolj znanih slovenskih športnikov, ki je namesto, da bi zaščitil in zaščitil svojo družino, nasilno nad njimi.

Slovenskega borca ​​Mirana Fabjana mediji ne poznajo po njegovih uspehih, ampak iz bolj sramotnega razloga. Večkrat je bilo rečeno, da je doma nasilen do žene.

Fabjana imenujejo tudi slovenskega Rockyja Balboa, nekaj časa pa so ga sumili, da ga pretepajo, mučijo in boleče in ponižujoče ravnanje z družinskimi člani.

Tokrat se je znašel na sodišču v Novi Gorici, kjer je bil že dvakrat na pogojni kazni.

Moral je nadaljevati z delom in tokrat se je soočil s strožjo kaznijo. Slovenska novice navajajo, da je bil zaradi nasilja v družini obsojen na dve leti in devet mesecev zapora.

Fabjan bo obsojen na teden dni zapora.

Zaprto bo ob vseh vikendih in praznikih, med tednom pa brezplačno.

Resnično neverjetno je, da vso Slovenijo še naprej dajemo vedeti, kaj eden najbolj znanih slovenskih športnikov počne doma.

Ko zamenjate vlažilno kremo za oljčno olje in balzam za ustnice … oljčno olje. Maska za lase pa … kot tudi oljčno olje. To je moj najljubši del leta. Vse se zdi zelo preprosto. Tudi ko se soočim s svojo težo, jo lažje odložim. Skočim v morje in se umijem. Tecite bosi po travi, pihajte veter. Paradižnik, bazilika, zelena in tonik. Še kaj boljšega?

Zala Đurič

Igralka, pevka in pesnica

Plavam nazaj v sosednji zaliv in občudujem sončni odsev v morskih kapljicah, ki so mi zadele noge. Kako bogat sem. Stotinke bleščic v drugi so moje. Potem grem izbrati borov in ležim v zavetju njegove čudovite sence. Poslušam galebe, ki pojejo s spremljevalnimi palčki. Kako bogat sem. Najbolj pošten bend igra samo zame.

Čeprav igrajo zelo nežno, sem jih počasi utrujena in sem malo lačna. Hodim do najbližje trgovine, približno 30 metrov od plaže, da kupim arašide. Ko hodim bosi, mislim, da ne bi smel najti nečesa ob morju. Toda takoj, ko se odmaknem od plaže nekaj korakov stran, slišim kruto retoriko mojega nemirnega hrvaškega: “Hej, ženska, pridi, ti, zdravo!” Ne maram njegovega poudarka, ne obračam se. Vztraja: “Hej, a slišite, ženska, Aloo!” Odneham in se obrnem in se veselim. Moški, ki je jokal za menoj, sedel na kolesu, v kratkih hlačah in srajci, s sopotnikom na kolesu, samo v kratkih hlačah ali kopalkah, brez majice.

Zdaj, ko sem pritegnil svojo pozornost, moški na kolesu nadaljuje: “Ne moreš tako hoditi.” “Slišiš, ne moreš tako ropotati, ampak se pokriti!” Samo v kopalkah. Skoraj šokiran sem, če mu ponudim opravičilo, ko se moj pogled ustavi na njegovi spremljevalki, ki je mimogrede skoraj moja velika prsa, kot sem jaz, še vedno maha brez njega. Drhtam in ker boj ni moja navada, mu v lažnem jeziku rečem, da ne razumem in ne obžalujem. Po mojem mnenju pa se je zataknila ideja o tem, kako živi svet.

Imel je joške, jaz sem v kopalkah, gor je bil, jaz pa v zločinu!?!

Dostop začasno presega moje navdušenje nad svobodo poletja, doma, planeta … Poznam načine, na primer, da ne bom šel v bar v kopalkah. Razumem, da je treba upoštevati nenapisana pravila. Toda za božjo voljo, bodite vsaj pravični.

Rad se počutim spoštljivo. Vsakdo ima pravico biti spoštovan. Danes se ne počutim počaščeno. Vsaj ne med ljudmi. “Skrij, ne bi smel videti svojega trebuha in tretjega dela dojk,” so mi povedali v podjetju. Gnusno.

Grem v vodo, sovražim težo šovinističnega sranja in grem tja, med ribe, kjer lahko odkrijemo ženske. Kasneje v družbi Pygmy ego ni zj ****.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here