TRAGIČNO: Začel je smrčati, zato mu je rekla, da ga bo vrgla s postelje. Ko pa je prižgala luč, ji je zaledenela kri!

0
752

Louis Little, 25, vedno snores, ko spi. Njegovo dekle ga je motilo in ga večkrat opozorilo, naj poišče pomoč.

Toda v resnici ni bilo smrčanje, ampak zvoki zraka, ki so zapustili telo, so počasi prizadeli.

Lisa Lee je dejala:

“Mislil sem, da smrči, zato sem ga spustil, da se ne bi ustavil!”

“Rekel sem mu, da ga bom vrgel iz postelje, če se ne bo ustavil.” Kasneje sem ugotovil, da so bili papirji popolnoma mokri in da je bilo nekaj narobe, da sem prižgal svetlobo in videl, da je njegov obraz povsem vijoličen in da ni dihal. ”

Njena partnerica je umrla med spanjem in v solzah ugotovila, da ni niti vonjala po vonju, temveč je zelo hitro izdihnila svoj zrak pred njenim tragičnim koncem.

Zdravniki so ugotovili, da je fant trpel zaradi zelo redke bolezni, imenovane sindrom Projada. Obstajajo nepravilnosti srca pri tej bolezni.

Obstaja tudi motnja srčnega utripa. Mnogi bolniki s to boleznijo lahko trpijo tudi zaradi bolečin v prsih v primeru hitrega srčnega utripa in jih lahko tudi silijo v vodo, blato ali bruhanje.

Pred letom dni so odkrili redko bolezen Louisa, ki pa ji ni imel težav.

Ni ji bilo vseeno, kjer je normalno živela, bila je aktivna in ni jemala nobenih zdravil.

Danes se Lisina travma obsoja, ker ni prepoznala simptomov.

Verjame, da lahko hitro ukrepam in rešim svoje življenje.

Zdaj je bila sama s sinom in hudo bolečino v srcu.

Lisa je zdaj zelo dejavna pri ozaveščanju o tej resni bolezni.

Ljudje jih želijo naučiti in prepoznati simptome, ki jih mnogi ljudje ignorirajo.

Res tragična zgodba.

Delimo ga. Ampak nekdo lahko te simptome prepozna z vami in bo lahko sprejel ustrezne ukrepe.

Zdravje mora biti na prvem mestu!

Novo mesto – Dulingska policija je veliko dela opravila z vozniki, ki so ob koncu tedna sedeli za volanom, čeprav so že dolgo gledali steklo.

V soboto zvečer se je na cesti med Novo Mistom in Otočikom zgodila prometna nesreča, ko se je vklopila Lishnika. Voznik s 36 potniki se je odpeljal s ceste in udaril v prometni signal. Policija mu je ukazala, naj preizkusi alkoholizem, vendar ni hotel opraviti testa. Izdan je bil plačilni nalog in sodišče je bilo obveščeno o preklicu preizkusa z obtožnico. Zakon o cestno prometnih pravilih določa, da se voznik v tem primeru kaznuje z denarno kaznijo najmanj 1.200 evrov in je obsojen na 18 kazenskih točk.
Ni dovoljenja, ampak pod vplivom alkohola
Med spremljanjem prometa v Gumberku je policijo v Novem mestu v soboto zjutraj ustavil 56-letni zasebni voznik. Med tem postopkom so ugotovili, da nimajo veljavnega vozniškega dovoljenja in da je vonj po odraslih dihal 0,26 miligrama alkohola. Avto so zasegli in sodišče je bilo o kršitvah obveščeno z obtožbami zoper njega.
Izgubil sem nadzor
V nedeljo zvečer je 19-letni voznik prvo vozilo od smeri Straža do Novega mesta. V vasi Potok, zaradi vožnje blizu desnega roba vozila, je izgubil nadzor nad avtomobilom, ko se je avto prebil skozi varnostno ograjo in trčil ob drevo. Lažje žrtve so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policija je tudi ugotovila, da so bila vozila pod vplivom alkohola, in da so bili izpušni litri zraka 0,64 miligrama alkohola. Sodišče bo o kršitvah obveščeno z zaračunavanjem.

V ponedeljek zvečer je bil na mejnem prehodu Metlika v Slovenijo odpeljan voznik osebnega avtomobila, hrvaški državljan. Policisti so opravili mejne preiskave in naročili poskus v iskanju očitnih znakov zlorabe alkohola. V L dihu je imel 1,16 miligrama alkohola (okoli 2,4 bromele). Premeščeni so bili v centre za pridržanje in napisali prepričljiv predlog.

Hrvaška pevka Severina Kogič je vedno imela zavidljiv položaj. Bila je suha, toda na pravih mestih je imela krivulje, ne več njenega duha ali sluha. Pevka, ki je 21. aprila stara 47 let, ima vse bolj moteče modele motečih modelov

Na nedavnem koncertu v Zürichu se je pojavila v črni obleki, ki je samo potrdila, kako je pevka bila suha, in ki je med navijači vzbudila val komentarjev, ki so bili preveč suhi.

Ali je njegov nov baletni odnos povezan z nedavnim komentarjem o sodelovanju z dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovičem in informacijami, ki so se v zadnjih mesecih zmanjšale, kar pomeni poskušati povečati število prikazov? Lani se je z Igorjem Kogičem veliko govorilo o domnevnih težavah v svojem zakonu, vendar je jasno, da so pari ustavili krizo.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here