Ubogi Franko RAZKRIL: Dekle ga je prevaralo z dobrim prijateljem! To pa je tudi razlog, da se sedaj brani pred…

0
180

Franco je trenutno eden izmed najbolj iskanih slovenskih moških med dekleti.
Toda njihova pozornost je bila močno branjena. Zato je imel dober razlog, ker je bil v preteklosti hudo ranjen.

Dekle, ki sem ga ljubila, sem jo vedno znova ljubila s svojim prijateljem.
Morda bi si mislili, da bi Franco moral vse to pozornost posvetiti množici deklet, ki dihajo za nasmejano in navdušeno zvezdo. Franco je majhna deklica, ki brani malo.

Za 24 ur je govoril o bolečem izkustvu:
“Pred kratkim sem se izogibala dekletom ravno zato, ker sem se dobro poznala in vedela sem, da sem hitra in globoka.” Imela sem dekle, ki sem jo tako zelo ljubila in bi se potrudila, vendar me je prevarala in mojega bližnjega prijatelja in potem izgubila vero v ljubezen in prijateljstvo. ”
Izkušnje so pustile velik pečat na uprizoritveni zvezdi. Vzel jo je kot učitelja, zdaj pa je bolj previden in previden. Franco ostaja pozitiven:
“Še vedno verjamem v pravljice, da nekdo čaka, da bi nekje zaupal, pozdravil in resnično ljubil.”
Želimo mu vse uspehe!

Družina Chkoda Octavia in družinam prijazna sredstva so prava izbira. Lahko tudi, če nimate dovolj denarja za nov avto, ga boste potrebovali. Na voljo je tudi brez pologa!

Začnimo na začetku
Morda ni popolnega družinskega avtomobila, saj je za to vedno veliko različnih želja. Vendar pa je Octavia model, v katerem je bila razširjena uporaba družine vedno prednostna naloga za inženirje in oblikovalce. Družinam prijazen model že ima posebno različico družine, kjer je vrsti kompetentno oblikovane in cenovno ugodne opreme dodala številne tehnične rešitve, ki bodo družini zagotavljale mobilnost, udobje in varnost brez večjih kompromisov z zmogljivostjo in dobavo motorja.

Družina Octavia Combi je tako najobsežnejša različica najboljših prodajalcev v Shkodi, ki upravičeno velja za kupce kot pravi čudež v prostoru, ki je poleg vsega priročen, zanesljiv in varen. V zadnji tretji generaciji, ki je sedaj nadgrajena, je to še bolj pomembno, ker sistem Combi s 4,67 metrom zagotavlja več kot dovolj prostora za male in stare potnike, obenem pa lahko v dostopnem prtljažnem prostoru dobite 610 do 610 (610 do 610). In njegova širina je dobra) 1050 litrov prtljage. To so podatki, ki so bili dodani skupaj z uporabno zmogljivostjo 645 kg Octavie na vrhu poglavja.

Preprosto pametne rešitve, ki predstavljajo prvotni izgled odakode, so omenjene v vsakodnevnem praktičnem življenju in enostavnosti uporabe (za družino). Ne verjameš? Kaj pa stopnice za odsevno jakno pod voznikovim sedežem, stopnice s krošnjami sprednjega sovoznikovega sedeža, prostor za zadnja kolesa, 0,5-litrsko steklenico na zadnjih vratih in 1,5-litrsko sprednjo, ledeno vedro v pokrovu rezervoarja za gorivo, dodatno temno zadnje steklo za boljše poznavanje in zaščito Sonce …? Družina? Koristno? “Kot je urejena naša hiša, je urejena tudi družina Octavia: predali, rešetke, kavlji, dežniki in vse ima svoje mesto,” je povedala Sanja, mati dveh majhnih, veselih otrok.

Naj vaša družina preveri družino Octave Combi! Z njo rezervirajte izkušnjo vožnje in vam pokaže, kako vas lahko vodi.

Družina na prvem mestu
Ker je družinska varnost bistvenega pomena, je družina Octavia Combi opremljena tudi s sedmimi zračnimi blazinami, podvozjem, ABS, ESC, MSR, EDS, XDS in drugimi sodobnimi aktivnimi in pasivnimi sistemi ali varnostnimi dodatki, Gledajo naše ljubljene. Za idealen občutek – za sedežem in sedeži – poleg prostora in udobja, ki ga zagotavlja celotno podvozje, je pomembna tudi oprema. Toda družina Octavia Combi je resnično odlična.

Možno je pohvaliti široko paleto skrbno izbrane opreme, večje od že ambicioznega paketa Ambition. Nadgrajen z radijskim sprejemnikom Bolero in večjim 8-palčnim zaslonom na dotik z inteligentnim SmartLink-om, ki odraža vsebino pametnega telefona (ne glede na sistem) v informacijskem in zabavnem sistemu avtomobila (na primer, če uporabljate Google v telefonu, lahko dobite pravo navigacijo v Avtomobil, ki ga lahko spremljamo na velikem zaslonu, je še vedno na dolge razdalje, dodatni izpadi za okna, ki nas spominjajo na družine z majhnimi otroki na zadnjih sedežih, prostoročni Bluetooth telefon za pogovor med pogovorom in še veliko več.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here