VIDEO: Česa takega na slovenskih cestah še nismo videli! Gola hodila po cesti in v avtomobile metala…

0
432

Mogoče je bilo prevroče?

Na Cooperjevi avtocesti se je zgodil res nenavaden prizor.

Voznik je nekaj časa vozil na nasprotnem pasu. Avto se je čez nekaj časa ustavil na pol poti. Izstopila je iz avtomobila, začela sneti oblačila in vrgla oblačila v mimoidoče avtomobile.

Hitro ji je zmanjkalo oblačil in se z Evino uniformo sprehodila po cesti.

Predstavnica policijske uprave Cooper Anita Leskovič je za slovenske novice povedala:

“Policija je danes ob 12.11 prejela več klicev za vožnjo Peugeota z italijanskimi registrskimi tablicami v nasprotni smeri od Cooperja do Bev. Policisti so takoj šli tja in ustavili avto, ki je med vožnjo še nosil oblačila, nato pa delno zaradi varnosti ustavil promet Udeleženci v prometu. ”

28-letnica živi v Italiji. Oddano v zdravstveno oskrbo.

Bogastvo njenega moža, britanskega princa Harryja, ocenjujejo na 30 milijonov funtov, poroke pa se ni udeležil s praznimi žepi. Pred poroko s Harryjem je bilo njeno bogastvo približno 5 milijonov funtov, večina pa je dobila vodilno vlogo v seriji Invincible Two.

Koliko je pod palcem vojvodinje Megan?
Spremljamo lahko tudi vrsto nepremagljivih odvetnikov duota, Megan pa je svojo junakinjo odlikovala od leta 2011 do 2018. V eni epizodi je osvojila 37.000 funtov. Nehala je igrati, ko sta bila z Harryjem zaročena in je takrat rekla: “To je nova sezona … Serijo igram že sedem let in sem res vesel, ker se je dolgo dogajalo na zaslonih … Zelo sem ponosen na delo, ki sem ga opravil tam, zdaj pa je čas, da začnemo sodelovati z ekipo. Drugi.

Z nepremagljivo duo serijo jih je mogoče videti na televiziji v priložnostnih vlogah v seriji Castle, Crime: Miami, No Trace in On the Edge of Science. V seriji je igrala manjšo vlogo, vendar je z vsako drugo vlogo v filmih zaslužila tudi približno 130.000 funtov.

Ko se je zapletla, je nehala pisati blog The Tig, za katerega je imela nekaj denarja. Njen blog se je osredotočil na hrano, potovanja, zdravje in modo, dobila pa je približno 60.000 funtov oglaševanja za določeno blagovno znamko. Leta 2016, torej ko je srečala Harryja, je bila obraz kanadske blagovne znamke Reitmans in je v sodelovanju z njimi oblikovala dve skupini, eno s cvetlično kožo. Čeprav še zdaleč ni igranja, bloganja in nege z vojvodo, Megan se ni odrekla strasti, a kot gostujoča urednica je pred kratkim izdala številno britansko revijo Vogue, v kateri je razkrila, da bo z dobrodelno noto zasnovala žensko podjetje z oblačili.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here