VIDEO: Jadna petogodišnjakinja čekala je na usvajanje u sudnici. Kad je vidjela tko ulazi kroz vrata, bila je ošamućena!

0
734

Daniel je deklica, ki so jo starši zapustili kot otrok.

Prišla je do rejniške družine. Tam živi že pet let in zdaj čaka na posvojitev. Ima novo stalno družino.

Za ubogo dekle je bil to prav poseben dan. Toda ta poseben dan je kmalu postal bolj čaroben.

Posebno zahvalo pa je treba zahvaliti socialnemu delavcu, ki Daniela dobro pozna.

Svojo novo družino pove, da Daniel ljubi princese.

Daniel je sedel v sodni dvorani, ko je nekdo stopil skozi vrata. Sneguljčica je bila iz Disneyjevih stripov. Nenadno dekle je bilo brez besed.

Sodnik je dejal, da ne gre za navadno posvojitev, ampak za sprejetje princese v družino.

Deklica tega dne ne bo pozabila.

To čudovito zgodbo delimo tudi med prijatelji in družino. Danijelu želimo srečno otroštvo v čudoviti novi družini.

Policisti na novomeški policijski postaji so skupino oboroženih moških, oblečenih v maskirne uniforme, opazili v regiji Blansenko Polje, neposredno ob državni meji, med današnjimi tesnimi mejami nadzora meje. Sedem oseb so zasegli na orožju in orožju podobnih materialih ter jih poslali v analizo, da bi jih uvrstili med orožje.

O njih piše v tujini! Štajerski apartma ne preneha, to počnejo zdaj
Video: “Če mejo varuje štajersko krilo, bo zaprta z minimalnimi sredstvi.”

Izvedite identifikacijo in intervjuje z vsemi osebami. V neposredni bližini so našli še eno zanemarjeno orožje, ki so ga poslali tudi na analizo. V primeru kršitev bodo zoper kršitelje sprožili prekrške. Izročen je plačilni nalog osebi, ki pripada skupini samoprijavljenih skupin (vardist) za prijavo prekrška.
Podpira pravne spremembe
Policija je rezultate vključila s pristojnim tožilcem, ki elementov kaznivega dejanja ni priznal v dejanjih oseb, zato bomo o tem obvestili okrožno tožilstvo. Kot so sporočili iz novomeške policijske postaje: “Policija podpira spremembe zakonodaje, s katerimi bo policija učinkovitejša pri preiskovanju in preprečevanju takih zlih incidentov
“Predstavljajo varnostno tveganje, ovirajo delo policije in povzročajo ustrahovanje in ustrahovanje.”

Povedali so tudi, da je policija edina sila, ki jo ustava in zakoni dovoljujejo za nadzor državnih meja, razen slovenske vojske.

Četrtek je bil čudovit dan za Chrisa Zodića, ki trpi zaradi mišične distrofije v hudi hrbtenici, ter njegovo mamo in očeta Ano Grac in Matea Zodića. Načrtovan je bil dan revolucionarne medicine, v katerem so pomagali številni Slovenci.

V ZDA bo ostal tri mesece, v začetku meseca pa bo odšel z zasebnim letalom, vse stroške potovanja, vključno z medicinskim spremstvom iz Ljubljane v Los Angeles in natančneje na kliniko UCLA, pa bo plačal vodja skupine M. M. Miodrag Kontec, srbski, v Sloveniji znan kot lastnik Gorenjske banke, hotela Kempinski Palace Hotel Portorož in letališča Portorož.

Kostić je že prej pomagal in sodeloval v številnih drugih akcijah, zlasti v primeru resnih bolezni in hudega prikrajšanja otrok: v zadnjih petih letih je podprl več kot 500 akcij družbene odgovornosti v vrednosti več kot pet milijonov evrov.

Z nakupom MRI je diagnosticiranje in zdravljenje omogočilo kakovost pri različnih oblikah bolezni.

Lani septembra se je akcija Magnet za ljubezen uspešno zaključila, pri čemer je skupina MK, ki jo vodi Kostič, prispevala 400.000 evrov za nakup diagnostičnega aparata v Vojvodini, ki omogoča kakovostne diagnoze in zdravljenje otrok in mladih v različnih oblikah bolezni.

Preberite tudi:
Mala Slovenija utripa malemu Chrisu: Srečno draga

Z nakupom MRI naprave, spremljajoče opreme in izgradnjo posebnega objekta lahko učinkovito opravijo celotno otrokovo diagnozo na enem mestu. Pred šestimi leti je Kostik svoj družinski dom, vreden 1,5 milijona evrov, v Novem Sadu prenesel v Nacionalno združenje staršev z rakom, kjer je s starši do danes živelo veliko otrok.

Leto prej je skupina MK, ki jo je vodil Kostić, financirala gradnjo mladinske hiše v SOS za 220.000 evrov, Otroške hiše v Kraljevu, kjer živijo otroci od 15. leta dalje, kjer jih ekipa strokovno usposobljenega osebja pripravlja na samostojno življenje. Poleg novoletnih daril in garderobe ti otroci dobijo brezplačne zimske počitnice na Kopaoniku, kjer se ne le naučijo smučati, ampak se tudi učijo. Kostič že leta nagrajuje najboljše študente s Kosova in Metohije za zimo na Kopaoniku in sprejelo jih je več kot 400 študentov.

70.000 evrov bodo namenili projektu Družinska pomoč.

SOS Children Village International mu je za svoj prispevek podelil častno nagrado in prejel značko srbskega Rdečega križa.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here