VIDEO: Nastop Slovenca Benjamina na nemških talentih! Kocine vam bodo šle pokonci…

0
676

Za nemščino The Voice je končno objavil posnetek slovenskega pevca Benjamina Dolića, ki ga je očaral nemški talent.

Na koncu je postal drugi v predstavi.

Nihče ne more pozabiti na čudovito predstavo, v kateri je pokazal vse svoje vokalne sposobnosti. Pesem “Ostani v izvirniku” izvaja pevka Rihanna.

Poglej Benjaminov briljanten nastop. Sodeloval je tudi v slovenskem talentu, ki je bil že izločen v polfinalu.

Težave s kožo in lasmi so povezane tudi z razredi, zato poglejte, kako se izogniti ali premagati tiste, ki so najprimernejše za zimo pozimi.
Lomljene ustnice, elektrificirane lase in suha koža. Ali veste, da so vse te posledice hladnih zim, ki vas vodijo v mislih. Nedvomno se je treba strinjati, da hladna sezona ni lepa lepota, temveč s pravilno zaprtostjo, lahko zagotovi, da bo prišla do lepega videza. Tu so rešitve za šest najpogostejših težav, povezanih s kožo v Real Simple.

1 Elektrificirani lasje

Statična elektrika na pleteni pulover? Neugodno. Statična elektrika na laseh? Še slabše. Najprej, zakaj je zima tako pogosta? V suhem zraku lase izgubijo negativne ionske naboje in jih nadomestijo pozitivni ioni. Ko je ravnotežje med prvim in drugim razbito, lasje zavrnejo drugo in pobegnejo drug od drugega.

Kako pomagati?

Prepričajte se, da je v laseh dodatna vlaga. Suhi lasje so lažji, zato jih morate nahraniti z maskami, ki hranijo, vlažijo in celo težo. Po vsakem pranju nanesite mazilo.
Sušite lase pri zmernih temperaturah. Pri sušenju las ne uporabljajte najvišje temperature zraka, vendar uporabite nekaj minut in sušite lase zmerno toplo. Poleg tega izcedite iz vročice.
Izogibajte se ponavljajočemu zdravljenju z železom in sladkorjem.
Fantastičen trik: Če nosite kremo za roke v torbici v hladnih torbah, lahko z njo namočite elektrode. Postavite ga malo na dlan in ga rahlo uporabljajte na površini las.
Uporabite lesen glavnik in krtačo z naravnimi dlačicami. Sintetični materiali so tisti, ki ustvarjajo statično elektriko.

2 zdrobljene ustnice

Pozabite grmičevje, saj bo z njim povzročilo več škode kot obresti. Lomljeno ustnico zdravite z ustreznim balzamom, ki vsebuje zaščitno sredstvo in hialuronsko kislino, ki vam daje potrebno vlago. Ponoči jim dodajte med, da zagotovite dodatno vlago in hkrati hranite in pospešite njihovo zdravljenje.

3 rdeča koža na obrazu

Veste, kako izgleda vaš obraz po smučanju ali po potepu po hladnem in vetrovnem vremenu: rdeča je videti kot nič privlačna. Kako umiriti kožo?

Najprej si umijte obraz z blagim čistilcem brez mila ali alkohola. Vsebovati mora izvleček sladkih korenin, ki pomagajo zmanjšati rdečico.
Polovica se nato hrani z vlažilno vlažilno kremo, da bi premagala učinke hudih zimskih razmer.

4 suha koža

Če je koža na obrazu preveč suha, bo problem pozimi jasnejši, kot je. Namesto čiščenja mleka, da odstranite ličilo, uporabite čistilna olja, ki učinkovito odstranijo vso umazanijo, medtem ko kožo nežno negujete. Nato navlažite s kremo, ki vsebuje hialuronsko kislino. Ta čudovit Lota je čudovit, zdrav in moker. Postavite ga na rahlo vlažen obraz, saj je to vredno opraviti.

Za nego telesa izberite pripravke, ki vsebujejo to aktivno sestavino in kožo zaščitite pred prekomernim sušenjem. Med tuširanjem voda ne sme biti preveč vroča, na telo pa se namesti losjon za rahlo vlažno kožo.

5 prhljaj

Zimski čas, nošenje kapljic in klobukov, suh na zraku v zaprtih prostorih pogosto vodi do prhljaja, ki je neudobno gledati, poleg tega lasišče povzroča draženje in srbenje.

Če ste bledi, se izogibajte pranju odvečnih las (največ dvakrat na teden), uporabite ustrezen šampon in poskrbite, da imate enkrat tedensko vlažno lasišče z ustrezno masko.

Najboljša je kokosova maska, ker deluje protiglivično, vendar je pri motnjah belih lusk pogosto nepravilno neravnotežje. Taljeno kokosovo olje se je stopilo pred spanjem. Pazite, da ne boste izbrisali nobenega dela lasišča. Zaščitite si lase čez noč, ker bo to najbolj učinkovito. Naslednje jutro jih umijte. Postopek ponovite dvakrat tedensko, dokler prhljaj ne izgine.

6 rok suhih

Suhe roke so še ena pošast zime, saj so izpostavljene ostrim vremenskim razmeram, ki so bile močno izsušene. Preden to storite, jih zavarujte tako, da vedno nosite rokavice, z milom, ki ima sposobnost vlaženja, in ne uporabljajte vroče vode in uporabite vlažilno kremo za nego med pranjem.

Uporabite to kolikor je mogoče in nosite zaščitne rokavice, ko uporabljate čistilo. Prav tako ne pozabite zaščititi rok pred sončno svetlobo. Uporabite zaščitne kreme kjerkoli na svetu in preživite topel dan v rokavicah.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here