VIDEO: V kuhinji je nastavil kamero, da bi videl kako njegovo novo dekle ravna s psom! Tega pa res ni pričakoval…

0
165

Japonci pravijo, da ima moški tri obraze.

Prvi obraz je obraz, ki ga prikazujemo na javnih mestih, drugi pa obraz, ki ga ponujamo družini in prijateljem. Toda tretji obraz je obraz, ki ga nikoli nikomur ne ponudimo. Pokažemo ga šele, ko smo sami. Ta posebni obraz naj bi bil pravi obraz, ali pa to resnično pove, kakšno osebnost imamo.

Osebnost se lahko prepozna tudi po načinu ravnanja z živalmi. Tega se je zavedal lastnik posnetka, lastnik kužka, ki je spoznal novo deklico.

Jose Perez je bil dolga leta samski, obenem pa dober prijatelj psičke, ki jo je dobil v zavetišču. Čez nekaj časa je spoznal dekle, s katerim sta šla čez nekaj zmenkov. Včasih se jim pridruži kuža. Deklica, ki jo je Jose spoznal, je bila do kužka vedno spoštljiva in prijetna. Vendar je želel vedeti, ali je ta žival v resnici ali se lahko samo pretvarja.

Na skrivaj postavite kamero v kuhinjo. Jose je rekel:

“Po več kot dveh mesecih zmenkov sem jo povabil domov na večerjo in ji rekel, naj pride čim prej, da se lahko med kuhanjem pogovarjata.”

Prišla je deklica in se spomnila, da je Joseju zmanjkalo kisle smetane. Deklici je rekel, da bo hitro skočil v trgovino in se vrnil v nekaj minutah.

“Rekel sem ji, naj tokrat opazuje psa in večerja!”

Od njegovega deleža pa se je zgodilo nekaj, kar ga je navdušilo. Zdaj je prepričan, da bo to dekle zanj primerno. Oglejte si razdelek in ga delite s prijatelji in družino. Res super!

Skrbi me, kako se moški vedita do mene. Je 18 let starejši od mene. Spoznala sem ga v prvi službi. Skupne interese smo imeli. Všeč mi je bilo, ker me je lahko poslušal in nikoli nisva izgubila pogovora. Ko smo se srečali, se je že odtrgal. Iz prve poroke ima odraslo hčerko, ki je bila le pet let mlajša od mene. Kmalu sem opazila, da je bil zelo navezan na to. Všeč mi je bilo in imel sem takšnega očeta in skrb, ki bi jo želel za naše otroke. Po letu dni zmenkov sva se poročila. Skupaj sva bila pet let, stara sem trideset let. Želim si otroka in mož ga odloži. Njegova hči je kupila stanovanje in ga zdaj ponuja. Skrbi za vse in vse, kar zna, naredi sam. Razumem, da ji je kupil stanovanje, čeprav je dobil posojilo, ko sva se že poročila. Vendar ne razumem, da v življenju vedno postavlja prvo mesto. Živimo v njegovem stanovanju, kjer je oprema večinoma iz njegove prejšnje poroke in njena starost je več kot dvajset let. Ne razumem, da mu je zelo mar za mene, ampak tudi za nas. “Naj počakam še nekaj let na našo vlogo. Ko bomo prenavljali stanovanje, bo pravi čas za otroka.

Z življenjem ravnajte s spoštovanjem
V svojih pričakovanjih do moža ste realni. Seveda je prav, da oče pomaga hčerki najboljše, kar ima, res pa je, da mora biti sposoben skrbeti zase in za svojo novo družino. Nekateri starši so preobremenjeni z močnim občutkom krivde do otrok, ki se jih je zelo težko znebiti. To lahko velja tudi za vašega zakonca. V vsakem primeru je ločitev poraz. Nihče se ne poroči ali živi v partnerskem odnosu, dokler mu ne uspe. Vsi želimo izkusiti zadovoljstvo, veselje, komunikacijo, zaupanje, intimnost in vse, kar je ljubezen. Vstopiva v odnose, ker smo prepričani, da bo v življenju bolje, kot če bi živeli sami. Želimo si družinskega življenja in otrok. Želimo biti dobri starši in uspešni partnerji. Kadar pričakovanja in želje iz kakršnega koli razloga niso izpolnjene, to vodi v krizo, ki se pogosto konča z razvezo. Otroci so pri razvezi najbolj ranljivi in ​​to vsi vemo. Vendar mnogi starši trpijo zaradi pomanjkanja čustvene zrelosti in otrokom povzročajo dodatno trpljenje kot sredstvo za medsebojno obračunavanje. Nasprotno, nekateri lahko le razidejo, kaj jim je povzročilo slabe stvari. Ne zavedajo se, da je za otrokov čustveni razvoj škodljivo, če živi v družini, kjer obstajajo različne vrste nasilja ali kjer so odnosi hladni in nestanovitni in so lahko sovražni. Starši tudi v tem primeru ugotovijo, da niso sposobni in niso dovolj dobri, saj so v partnerstvu doživeli neuspeh. Torej, na vse možne načine poskušajo dokazati nasprotno. Fizično pokvarijo otroke, jim dovolijo vse, ravnajo z zavajanjem, tako kot to počne vaš mož s hčerko, in jim delajo nerazumne žrtve. To storijo, da dobijo potrdilo od svojih staršev in tudi iz okolice, da so dobri ljudje, kljub ločitvi. V takšnih primerih so žrtve tudi otroci, čeprav se to na prvi pogled morda ne zdi tako. V tem trenutku se lahko tudi vaš mož zatakne. Želi živeti s tabo, vendar te ne more imeti rad, ker je čustvena dišava za njegovo hčer. Prav to vas najbolj boli. Hči je na voljo ves čas, ne more živeti v tebi. Ne čuti vaših potreb, želja, želja. Ni mu vseeno, ali si želiš otroka. Nikogar nima, že ga ima in mu mora služiti. Vaše trpljenje in potrpljenje sta brez pomena. Predlagano

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here