Zasačila sem svojega sina, kako me naskrivaj opazujem med tuširanjem. Odločila sem se, da mu dam lekcije..

0
58046

Moje ime je Milica, živim v majhnem kraju blizu Banja Luke. Star sem 42 let, čeprav izgledam čudovito in mnogi me ne bi pustili več kot 32 ali 33 let.
Redno treniram in se zdravo hranim in sem profesor matematike, pred petimi leti sem se poročil z ženo, bil sem zaljubljen in nisem imel nič proti, da je imel za sabo in sina Marka, ki je bil letos poln že 22 let . Marko živi z nami, ker mu je bil zaprt mož in Marki je bila ta variacija najbolj všeč: nekega dne sem prišel na delo in videl, da v hiši ni nihče.

Šel sem v kopalnico in se izgubil. Sušila se je topla voda, kar je bilo lepo spremeniti. Užival sem pod curkom tople vode in se počutil sproščeno in sproščeno. Opazil sem, da so vrata kopalnice odprta in na moje presenečenje sem opazil tudi, da se je Mark skrival za vrati in me opazoval. Nič nisem naredil. Bilo je zelo čudno, ko sem končal s prhanjem, sem posušil in zdaj, ko vem, da je Marko v hiši, sem šel v njegovo sobo, da ga povabim, da nekaj poje. Vrata so bila zaprta, vendar niso bila zaklenjena, ključavnica na vratih je bila iz starih časov in skozi vse je bilo mogoče videti v sobi, vzel sem glavo in pogledal skozi ključavnico, bil sem v šoku, ko sem videl, kako Mark masturbira. Ni bil zelo blizu vratom, vendar je bilo jasno, da je imel ogromno posla.

Dvakrat večji in debelejši od očeta. Zagotovo več kot dvajset centimetrov, nikoli nisem videl toliko. Za trenutek sem ga želel v mojem domu. Vedel sem, da so te misli napačne, vendar te slike nisem mogel izbrisati iz glave, poklical sem ga na vrata in ga poklical, naj pridejo in jedo, zato sem mu dala čas, da dokonča svoje delo. Prišel je do jedilne mize in opazil sem, da je še vedno v pol-vadbi. Ni mi jasno, da prej nisem opazil, da je bilo toliko stvari, ampak droga prihaja domov s ceste šele nocoj, in odločil sem se, da bom naredil, kar ne morem storiti, ko sva večerjala, sem sedela ob Marku na dvosedu in ga objemala.

Našel se je v čudežu, vendar mu nisem dal ničesar govoriti. Dala sem mu roko na prsih in vse se je začelo samo s svojim tokom. Kmalu smo bili goli. Vprašal me je, če sem prepričan, in ali je vse v redu? Odgovoril sem, da bomo jutri razmislili o posledicah. Potem sem klečala na kolenih, vzela njegovo ogromno orodje v roke in ga ustno ustrahovala.
Zdelo se je, da mu je všeč, njegovo orodje pa je postajalo vroče in vroče, hotel sem ga v notranjosti, Marku sem vrgel na posteljo in sem ga zagrmela. Počasi me je vstopil in me razširil, bil je ogromen in ni mogel biti povsod. Bilo je fenomenalno. Ko je želel končati, me je prosil, naj to storim v ustih, napolnil je moja usta s svojo vročo spermo, ki je začela teči iz njegovih ust, ustnic in brade na prsih.

Ležal sem ob njem in užival. Še vedno nimamo veliko časa, zato sem se odločila, da jo bom uživala čim bolj. Premislili bomo o posledicah jutri, ne vem, kaj je v njegovi glavi. Vem samo, da bi se ubil, če bi njegov oče izvedel. Upam, da ne bom udaril svojega življenja za to napako.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here