23 letna Aleksandra je mislila, da bo rodila dvojčka, po obisku ultrazvoka pa ŠOK…

0
2140

Najboljša stvar v življenju je, ko par odkrije, da bo dobil otroka. Se strinjamo?

Alexandra Kenova in njen mož, Antonio iz Češke, sta bila zadovoljna, ko sta spoznala, da imata otroka. Izkazalo se je, da bi dobili dvojčke, kar je prineslo več sreče in sreče domov. Začeli so pripravljati majhen prostor za otroka, kupovali pa so tudi več iger.

Nekaj ​​tednov kasneje je Alexandro zadela nov ultrazvok, kjer je doživela pravi šok.

Izkazalo se je, da ni pričakoval dveh, ampak samo 4 otrok. Čez nekaj časa je imela tudi drugi ultrazvok, ki je pokazal, da je Alexander nosil ne le 4, ampak 5 majhnih.

Spomladi leta 2013 je vseh pet otrok uspešno rodilo, vendar ima otroka in štiri otroke. Vsi otroci so zdravi in ​​seveda najpomembnejši.

Alexandra je rodila pet otrok spomladi leta 2013. Rodila je štiri dečke in eno dekle. Prvič v zgodovini Češke je ženska rodila 5 otrok.

Nežen par ni nikoli pomislil, da bo imel do pet otrok, danes pa ni mogel biti srečnejši, ker je živel brez petih otrok, ni bilo več tam.

Verjetnost, da bo ženska imela 5 otrok hkrati, je 1: 47 milijonov, kar je skoraj nemogoče.

To čudovito zgodbo delimo naprej, med prijatelji in družino.

Ljubljana – Ne vznemirjajte mariborskih in olimpijskih taborišč. Zakaj, če so navajeni na dolga leta v največjih slovenskih klubih, imajo le peščico svojih igralcev ali pa pogosto nihče ne raste v vijolični ali zeleni šoli v ekipi ali mladi ekipi. Danes je v reprezentanci Slovenije Mariborov Luka Zahovic, ki je bil nogometni trener na Portugalskem, Olympia brez igralca. Kaj je največja zastopanost klubov v mladinski ekipi? Za bližnjo kampanjo (glej kratko sporočilo desno) so mariborskega napadalca, Jan Malcarja, imenovali – kot je uganil – v ustanovi Purple Football Academy, ampak v Domali. Od tam je tudi drugi predstavnik v elitni ekipi Slovenske lige – biser Adama Genzde Shirina, star 19 let.

Gremo nazaj do vodilnih klubov. Zakaj ne morejo dvigniti nogometašev za reprezentanco in državno reprezentanco? Puyan Prashnikar, nekdanjo ekipo, smo prosili za uspešno delo v obeh klubih, v zadnjih letih pa kritizira smernice v slovenskem nogometu. “Že dolgo opozarjam, da se je poudarek majhnih otrok v domovih občutno zmanjšal, in da so klubi šli v napačno smer.” Vsi pravijo, da odlično delajo v mladinskih šolah, vendar v prvi ligi ni lokalnih fantov. Danes je Marcos Tavares najboljši tujec v ligi, častijo vse, a to, kar nam pove o drugih, »je Prashniker določil s politiko klubskega osebja. Kakšen je problem dela z mladimi v Mariboru in Olympiji? “Poznajo evropske in slovenske standarde in so zadovoljni z lokalnimi standardi.” Izkušnje trenerja so zelo slabe: za njih imajo najvišjo točko, da imajo svojo ekipo na vrhu lestvice mladih in pripravnikov, vendar mladi med 18. in 19. letom nimajo možnosti V skupini članov, ker so zelo šibki. ” Kakovost mladih kolegov je stroga in hkrati brez dlake. Govorimo v jeziku iz razlogov, ki so privedli do tega: “Slovensko nogometno tekmo vodijo ljudje iz sodnih okrožij, predsednik pa je na vrhu. Usposabljanje se premika naprej, trenerji pa so še en nujen rezidenat NZS. Na nedavnih volitvah nisem imel priložnosti postati podpredsednik NHS Že dovolj je rekel, zato so se v tekmovalnem sistemu zgodile spremembe, ki so pomagale pogasiti številne klube in jih izgubili pet let na leto. Rešitev, da klubi v nižjih ligah ne potrebujejo celotne piramide izbir, je prav tako napačna, Postalo je lažje in zato trpi zaradi kakovosti Hanikar, da smo, če je ni več trenerjev pri upravljanju nogomet v prihodnosti v najslabšem položaju.

Matzaj Kick, reprezentanca, ni prepričala celotnega niza prvovrstnih igralcev, ki so ga preizkusili januarja v Španiji za kratkoročni kvalifikacijski krog z Izraelom in severno Makedonijo. Štiri osebe so bile iz Maribora, skupaj s Zahovićem (Dino Hutić, Amir Drojević, Denis Klinar in Blau Verović) in trije člani Olimpije (Matic Irenik, Nig Vidmar in Andris Fumbergar).

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here