FOTO: Se spomnite Nane Zeneli iz Big Brotherja? Ne boste verjeli kako izgleda danes..

0
2351

Nana Zinelli in njen mož Gino že nekaj let živita v Švici.
Kontroverzni avtor, novinar in znana osebnost, je našel svoj novi dom v Švici po težavah v zakonski zvezi.

Švica kot država je bila zelo stabilna in varna, vendar je ni bilo mogoče primerjati s Slovenijo.

“Kjerkoli prinašam življenje, bom uspel povsod … učim se iz vsake izkušnje, od potovanja do uspeha, od zmage do zmage … Pot me pripelje do večjega uspeha kot kdajkoli in v mojem svetu je vse dobro, Pred štirimi leti, ko smo se preselili v Švico, je bilo zelo težko in se zdaj ponosno ponaša z vsemi vključenimi podatki, ki sem jih napisal, “je dejala.

Jasno je, da Nana počasi opusti pisanje:
Imam več gradiva za nove knjige, zdaj pa sem sčasoma postal zelo omejen, zato še ne vem, kdaj se bom odločil prenesti svoje ideje na papir. , Kasneje v knjigi. ”

Nana se je dramatično spremenila, bližje Ibrahimu in zdi se, da je obtičala v srednji krizi, njene nove fotografije pa želijo skriti svojo starost na vse možne načine.

Po mnenju mnogih uporablja veliko make-upa, fotografije, ki jih objavljajo, pa so v stilu mladostnikov, ki želijo uveljavljati in sprejemati druge.

Verjamemo, da je kljub svežemu letu Nana zelo dobra in zli jeziki morajo biti samo zvižgati.
Želimo ji veliko uspeha v prihodnosti.

Vodilna na področju robotike za domačo uporabo smo navdušeni nad najnovejšim in prihajajočim vakuumom iRobot® Roomba® I7 +, ki se absorbira do višje ravni inteligence in avtomatizacije. Nov razvoj i7 Androida Roomba® + je bil potreben, da bi upošteval vse večje število komentarjev uporabnikov in zagnal robotski sesalnik, ki bi zadovoljil tudi najbolj zahtevne stranke.

Nova raven inteligence in avtomatizacije

Robot Corp., vodilni na področju robotike za domačo uporabo, je danes objavil, da je zdaj pri nas na voljo tudi robotski sesalnik Roomba® I7 + z avtomatsko odstranitvijo umazanije s čiščenjem. Romba I7 + robot prinaša na novo raven inteligence in avtomatizacije z robotskim sesalnikom, saj omogoča učenje preslikavanja in prilagodljive domove za načrtovanje zaslona. Smart Mapping Publisher ™, ki izdeluje robotski sesalnik Roomba® I7 +, se spominja različnih talnih načrtov in imen prostorov, omogoča uporabnikom, da se prilagodijo potrebam čiščenja, in lahko naročite robotu, da očisti nekatere prostore z glasovnimi ukazi ali aplikacijami robotov. Ko je vakuumsko robotsko čistilo Rumba I7 + čisto končano, iztisnite Kosek v tank ™ čisto bazo, ki ima kapaciteto 30 koškov umazanije, tako da lahko uporabniki tudi po nekaj tednih zapored ne razmišljajo o sesanju. Poleg tega se zmanjša količina prahu in umazanije, ki zmanjšuje izpraznitev izpustne posode.

“S sposobnostjo učenja in spominjanja domov tlorisa in ujemanja, avtomobil v roboti za odstranjevanje umazanije Rumba I7 + je najnaprednejši robotski sesalnik, ki smo ga naredili,” je povedal Colin Angle, predsednik in glavni izvršni direktor iRobota. “Ta robot izboljšuje prvotno vizijo, ki smo jo imeli, ko smo bili pred dvajsetimi leti na poti do razvoja robotskega sesalca.”

Poznajo vaš tloris doma in razumejo vaše zahteve

Kot pionir v novi dobi robotov za domačo uporabo, Roomba ponuja i7 + čiste sobe, izbrane v vašem domu. S funkcijo Imprint ™ se Roomba i7 + uči, da se seznani z vašo postavitvijo doma, kar uporabnikom omogoča popoln nadzor nad tem, katere sobe so očiščene in kdaj. Robot se nauči načrtovati posamezne prostore, ki si zapomnijo do deset različnih modelov, tako da jih lahko uporabnik odnese na drugo nadstropje ali drugo hišo, kjer bo robot prepoznal lokacijo in čistila v skladu z navodili. iRobotova patentirana navigacijska tehnologija iAdapt® 3.0 vSLAM® Robotski sesalnik Roomba® I7 + vam omogoča, da z lahkoto in učinkovito poiščete pravo pot skozi vaš dom, zato si zapomnite, kje je bilo in kaj je po njem jasno. Roomba i7 + se prilagaja tudi spreminjajočemu se domačemu okolju, zato vedno pozna najboljši način čiščenja.

Znebite se sebe

Robotski sesalnik iRobot Roomba® I7 + zagotavlja popolnoma novo raven udobja s prvim sistemom, ki samodejno odstrani prah iz čistilnika osnove ™, ki samodejno prelije vsebino posode za umazanijo na sesalnik iRoomba I7 + v čisto bazno postajo. To služi tudi kot polnilna postaja in znebite se vseh umazanih nalog, ki so povezane s sesalcem, shranjevanjem vrečk za smeti in ohranjanjem umazanije in prahu, ki se vrača v zrak. Ko je vreča polna, uporabnik prejme obvestilo prek iRobot HOME. Nato ga preprosto odstranite iz Clean Base in ga zamenjajte z novo. Vreča lahko sprejme do 30 kosov sesalnika.

“Možnost samodejnega izpraznitve prahu po vsaki dodani metodi Rumba se je na robota pogosto odzvala, da bi vprašala uporabnike,” je povedal Jean-Jacques Blanc, generalni direktor in podpredsednik za regijo EMEA pri iRobotu. “To izboljša uporabniško izkušnjo, saj odstrani prah in umazanijo, ki je napolnjena z neredom, ki se pogosto pojavi pri praznjenju sesalnika. Z možnostjo, da si zapomnimo domače načrte, se vsaka soba očisti in na koncu prazne sesalne posode, Romba I7 + s samodejno odstranitvijo baze za umazanijo dobesedno vse naloge Uporabnik jedo – od začetka do konca – celo več tednov. ”

Google očisti moje stanovanje

Rumba I7 + deluje z napravami, ki podpirajo Alexa Digital Assistant ™ in Google Assistant, ki je edini robotski sesalnik, ki uporabnikom omogoča čiščenje vsake sobe, tako da se glasi z glasovnimi ukazi. Na primer, samo recite “Alexa Rumba sistem za čiščenje kuhinje” ali “Oh, Google in očistite dnevno sobo”, bom Rumba I7 + iskal učinkovit način za pravilno čiščenje sobe. Ko je postopek čiščenja končan, se robot vrne v polnilno postajo, da samodejno napolni in izprazni posodo, ko je priključen na čistilni sistem Clean Base ™.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here