FOTO: Ste videli, kakšna se je Rosvita Pesek vrnila z dopusta?

0
216

Slavna igralka Miss zapeljevanja Rosvita Besik je sinoči objavila svoj portret pisarne pred dogodkom in navdušila svoje privržence. Nosila je rdečo poletno obleko in odtenke svetlih las, in deževalo je.

“Še ena zgodba o laseh?” , “Malo obrabljen?” “Rosvita, kako počivati, moraš pogledati in obnoviti, biti moraš svoboden, ker to dela Izčrpni “so le nekateri od številnih pripomb.

Vrečke s peskom niso le del počitnic, temveč tudi stvar strokovno napisane poezije. “Naredite, v kar verjamete, in verjemite v to, kar počnete.” (Nisargadatta), “sem napisal.

Letošnjo poslovno zvezo, ki jo berejo bralci, je letos predstavil Vasco iz Senorja, ki malim in srednje velikim podjetjem zagotavlja preproste računalniške programe. Tomaž Čebašek, Vasco: Veliko sem napisal o negativnih stvareh, ki jih izberete, tako kot vaša izbira, že same po sebi so svetla zvezda. Prav tako kaže, da ni treba biti politični aktivist za sodelovanje. Imajo samo delovne izkušnje in dober odnos do svojih strank. “Mislim, da je Komisija strokovnjakov verjetno strah tega, kar sem vam povedal v intervjuju, ampak ljudje radi filozofijo,” se je nasmehnil Thomas Shepsik, lastnik in direktor Vasco. “Zelo sem hvaležen za to nagrado in to mi veliko pomeni, ker je to moja prva nagrada, in to je bilo v letih, ko denar ne pomeni najbolj, in nagrada je potrdila, da to naredimo prav. Ne moreš kupiti vseh teh vrlin, nekdo ima, nekateri pa ne. “Dobro je, da imam družino, ker je vedno lahko.” Glede na osi so nagrade pomembne, ker delajo za izboljšanje. Javno dobro počutje ljudi. “Obstaja veliko stvari, ki so povezane z negativnimi stvarmi, tako da je izbira kot sama zvezda in kaže, da ni potrebe po političnem aktivistu, da bi sodelovali, imajo samo dovolj delovne sile in dober odnos do svojih strank.” Izbor strokovnega odbora družbe Polycom. “Lastnik in vsi ožji družinski člani so delovni ljudje, ki resnično zaslužijo to nagrado.”
“V Sloveniji imamo veliko pozitivnih delovnih zgodb, kot so danes predstavljene, žalostno je slišati o njih samo v takih primerih,” je na srečanju ali gostih povedal drug udeleženec iz poslovne skupnosti. Delo Media House je letos že drugič predstavilo nagrado, lani je bila podeljena Dewesoft Tverju, ki med drugim proizvaja merilno tehnologijo za Naso, bralce pa je izbral I. H. S. iz Krškega.

Država mora zagotoviti ustrezno osebje za zvezde
Med govorci na večerni prireditvi je bila Ksenija Klampfer, ministrica za delo, družino in socialne zadeve, ki je potrdila, da so podjetja, kot so kandidati za Business Star, dobri delodajalci in da mora država zagotoviti ustrezno osebje in ustrezne kvalifikacije. »Prepričani smo, da lahko s sklenitvijo dvostranskih sporazumov pomagamo pri uspehu projektov.
BUSTAN NEGIL, vd direktorja Omarja, se je ob tej priložnosti obrnil na zbrane poslovneže o modrosti prihodnjih gospodarskih perspektiv Slovenije, ki si deli gospodarsko zgodbo o integraciji, zaradi česar je zelo odvisna od mednarodnih tveganj. “Ali smo pripravljeni na novo krizo z vsemi tveganji? Pomembno je, da imamo večjo učinkovitost in produktivnost pri sprejemanju odločitev.” Poudaril je, da bi pomanjkanje osebja lahko povzročilo prekomerno povečanje rasti plač. “Peto leto rasti se je končalo, tržne razmere so ugodne in v Sloveniji ni veliko zaposlenih.” Izvoz je v porastu, pokojnine, plače in nakazila naraščajo, ali pa se lahko veselimo prihodnosti? Številke kažejo, da se rast umirja.

Mladi z nerealnimi pričakovanji
Pred večernim dogodkom Delo Business Star je potekal Delov center za Posel – Human Capital Story. Organizirani so bili seminarji o razvoju človeških virov, upravljanju rasti podjetja, znanju in izkušnjah med mladimi delavci ter ustvarjanju produktivne organizacijske energije med zaposlenimi. Barbara Shepheret Karalj, direktorica in partnerka podjetja Deloitte, je na prvih korakih na delovnem mestu izvedla raziskavo na vzorcu 6.000 mladih. “20% mladih pričakuje zaposlitev v enem mesecu, vendar hkrati menijo, da jih profesorji na trgu dela ne pripravljajo dobro.” Mladi niso pripravljeni na veliko dela in napetosti za boj v organizaciji, Da bi prejeli naročilo, se moramo zanesljivo zahvaliti osebju, brez njih ne bo.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here