FOTO: Zaradi tega fanta ne more Franko do svoje sanjske ženske!

0
209

Franco je po zmagi na kmetiji razkril, kaj mu je všeč slavni slovenski, a žal je že zaljubljen v drugega.
Trenutno je Franco del plesnih zvezd, s plesnim talentom pa je pridobil več oboževalcev.

Zmagovalec na kmetiji je dejal, da mu je bolj všeč Jaja Prestor, ki je slavnemu slovenskemu portalu urnurnal24.si povedal, da iz te moke ne bo kruha, ker je zaseden.

Na Ljubljanskem tednu mode je Gaya pokazala, kdo je mladenič, ki je osvojil njeno srce. Povezan je bil z mrežo, ki je tako intenzivna, da niti edini zaželeni človek v naši državi ne pride.

Jajin Boy je lep modni oblikovalec Lucca Doveshak in njihova ljubezen je še vedno nova. Imeli so le štiri mesece, vendar so se srečali s skupnim prijateljem.

V ciklu
V tem poglavju pišemo o športih na prostem, športih v zraku, zraku in kisiku. V tem razdelku vam ponujamo tudi prikolice za prihajajoče športne in zabavne prireditve ali napišite najnovejše zgodbe.

GYM
Če je oddelek za kisik namenjen športom na prostem, bo telovadnica ali zabava pod površjem. V tem poglavju pišemo o vsem, kar se dogaja v telovadnicah, telovadnicah, fitnesu ali bazenih. Seveda lahko najdete tudi članke o vadbi in vse možne vaje.

Zdravje in prehrana
To je naša najpomembnejša ocena, saj smo se zavezali, da bomo bralce poučevali o zdravju in prehrani. V njem boste lahko prebrali nešteto odličnih člankov o dnevnih prehranskih potrebah, ne le športnikih, ampak vsem aktivnim. Zdravje je v prvi vrsti, zato pravimo, da je tam, kjer je zdravje, tudi šport zabavno.

Zgodba z dušami
Dobre športne zgodbe vedno vabijo bralce na naš portal. Športne zgodbe, kot so športniki, nekdanji športniki, zabavljači ali pustolovci. V tem razdelku vabimo bralce, da opišejo svojo zgodbo, družinsko potovanje ali nepozabno avanturo.

Dan mladih
Ta del ni namenjen mladim, ampak tudi tistim, ki so bili nekega dne mladi. Bralec Prekmurja je zapisal: “Mlad dan je najlepši dan, zato ga moramo uporabiti, kot je bil naš zadnji dan.” Te stavke nismo pozabili, zato se je kolona ustavila in ostala najbolj priljubljena med mladimi in manj mladimi!

DODATKI. \ T
Kaj pomeni športnik ali zabavljač? Vse! Brez njih ni športa. Vendar ni potrebno imeti najboljšega, kar ponujajo trgovci, in kar je najpomembnejše, je pravilno, da nam služi in da napačna izbira ne povzroča škode. Ta razdelek bralcu pove ustrezno opremo. Prav tako napoveduje nov razvoj na trgu.

Slika dneva
Polet.si vsak dan objavlja sliko dneva. Najbolj prednostna je tista, ki jo pošlje bralec. Torej, pošljite sliko, za katero mislite, da bo naše bralce danes. Lahko pošljete tudi zgodbo, ki jo bomo z nasmehom objavili v zgodbi!

POLETOVI RECEPTI
Športniki radi uživajo dobro, a radi kuhamo in pečemo. V tem delu so vedno trije recepti. Bralci nas tudi pošiljajo. Ni nujno samo za športnike, ampak so lahko tudi običajno “na drugačen način”.

Dobrodošli,
Pogledi in stebri naših pisateljev ali športnih strokovnjakov so med najboljšimi branilci v Sloveniji. Prav tako ste dobrodošli, zakaj našemu bralcu ne povejte nekaj zanimivega in povejte nekaj, kar bi zanimalo druge bralce?

ARHIV
Brskate lahko po arhivu člankov na naši spletni strani. Verjemite, ne boste hitro prodrli.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here