ODMEVNO: Andrea Massi močno okrcal Ilko Štuhec in njeno ekipo! Poglejte kaj je povedal…

0
1031

Andrea Massey je pred kratkim spregovorila z novinarji znanega slovenskega portala Zurnal24.si.

Sprva so pohvalili Elkove rezultate, potem pa so se presenetljivo udarili po tem, ko se je mariborska ženska približala polju.

Spomnimo se, da Ilka ni poškodovala smučanja v Montani Crans in končala to sezono. Massey je dejal:

“Ne podpiram nekaterih linij in položajev v Ilki … Kar se tiče smučanja in rokovanja … sem se že strah teh poškodb v Garmisch-Partenkirchenu, ker je Elka konkurent, ki gre vse ali nič. Seveda je imel svojega partnerja in partnerko, Tino Mazzi.

Prav tako je povedal, kje je Ilka močna in kje misli, da ima težave:

“Ilka ima določene značilnosti, se sklicujejo na drsenje, samozavest in ne-strah, zaradi česar je eden najboljših smučarjev v hitrih disciplinah sveta. O tem ni nobenega dvoma. Tudi njegova aerobna pozicija. Vendar nisem v taborišču Ilki, kot sem že večkrat poudaril. ”

Tu lahko preberete celoten pogovor.

Zimske mesece na laseh ni bolj zabavno, vendar pa smo v neugodnem toplem delu leta krivi sami sebe.
Največji sovražnik kože je zimsko vreme, ki ga spremlja olje, veter in suho. Zato ni presenetljivo, da lasje niso prijazni. Ampak, kot da ekstremne vremenske razmere same po sebi niso dovolj, občutek neustrezne nege boli samega sebe.
Zakaj bi se izogibali zimskim uslugam za čudovite pričeske za vsako ceno in svetovali pri Huffington Post Post.

Pojdi ven z mokrimi lasmi

Verjetno ste slišali, da mokri lasje ne smejo biti hladni, ker se lahko prehladite. Čeprav to ne pomeni nujno, da še vedno obstaja razlog za sušenje las pred odhodom v hladen zrak.

“Pomislite na dejstvo, da se hladna voda spremeni v led in da se količina ledu iz tekoče vode povečuje. Temu se lahko izognemo samo tako, da si vzamemo dovolj časa, da si umijemo lase in ga dobro posušimo, čeprav morda že pozno v zgodovini. ”

Uporabljate malo pomlajene

“Še posebej pozimi bi morali nositi vlažilno masko za lase,” so povedali kozmetični strokovnjaki Ebony Bowman in dodali, da so občasna uporaba oskrbe in skladnost s ponovno generacijo v hladnem delu leta ključni koraki k lepim lasem.

“Obe lase varuje pred zunanjimi vplivi, jih varuje pred dehidracijo in celo statično elektriko, kar je v zimskem času pogosto dodaten problem,” meni Pomini.

Umijte si lase s toplo vodo

Ker topla voda ni prijatelj kože, je tudi škodljiva za lase. Lušči naravna olja iz lasišča, zato postane srbeč, ne more opravljati svoje vloge in je primerna za vlaženje las. Voda, ki jo umivate, mora biti hladna. Zato bo popolnoma umazala vso umazanijo, vendar ne bo povzročila prekomernega lasišča in lasišča.

Pretirani šampon

Pretiravanje šamponov je še ena napaka, ki škoduje frizuram, saj močno izperejo iz naravnih olj in lasišča in tako izločajo več las, in zamastijo hitreje. Bomanijeva opozarja, da se lase ne smejo oprati dvakrat dvakrat na teden, šampon pa uporabiti le enkrat, pri tem pa zelo dobro sprati z mlačno vodo.

Uporabljajte izdelke z vsebnostjo alkohola

Če želite zagotoviti, da bodo vaši lasje ohranili čim več naravne vlage, izdelki na osnovi alkohola niso najboljša izbira. Mahoney je tu predvsem v varnem zaščitnem razpršilnem jezeru, ki mora paziti na sestavo, ki ostane na laseh, če vsebuje alkohol in je zelo suha, kar prispeva k njeni slabi kakovosti.

Napačna izbira klobukov

Seveda so pozimi pokriti z obvezno opremo, nekateri pa znatno škodujejo lasem od drugih. Vedno z istim pokrovom za njih ustvarja pritisk nenehno, zato so poškodovani in zlomljeni na mestih, ki pridejo v stik z njimi. Podobno klobuki spodbujajo lase in mazilo lasišča z neprimernimi snovmi, povzročajo prhljaj.

“Trdi klobuki in kape so najpomembnejši, ker so lasje in lasišča vršijo velik pritisk, najboljša možnost so mehki, pleteni klobuki kot kašmir, ki so tako prijazni do materiala,” je dejal Ebony.

Ampak ne skrbite, če včasih nosite klobuk, ne boste imeli škode, zato uporabite druga pokrivala, ki skrbijo za zaščito pred mrazom in za lepo pričesko.

Prav tako se izogibajte neposrednemu stiku z lasmi z volno, ki povzroča statično elektriko, pomislite na klobuke, obložene s svilo ali satenom. Oba narahlo drsita v lase ter ju ščitijo pred statično elektriko in preprečita zlom.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here