ODMEVNO: Kraljica besna kot ris, stvari so dokončno ušle izpod nadzora!

0
424

Meganov prihod na Royal Court je povzročil pravi kaos, ki se zdi, da še ni rešen.

Ob božiču je britansko sodišče videlo pravo družinsko dramo. William in Harry naj bi bila bolj vroča, zlasti zaradi žene, ki je ne bi smel ljubiti.

Zdaj se je pojavila novica, da sta princ Harry in Megan Marshall zavrnila povabilo Williama in Kate Middleton, da skupaj proslavljata božič.

Razlog za zavrnitev mora biti močna napetost med dvema telesoma.

Novice o sporu med vojvodo Sussex in vojvodo Cambridgeom so močno zavrnile v palači Kensington. Ampak kraljica je povzročila tudi veliko glavobolov ameriške družine Megan Markell, vrsto škandalov, povezanih s škandalom.

Njena sestrska sestra Megan Samantha Markle vedno išče medijsko pozornost, ko govori o svoji slavni sestri.

Tudi njen brat ni boljši, saj se je pred kratkim znašel v medijih zaradi nasilja v družini. Meganin oče, ki jo je zapustil, ko jo je odpeljal na oltar, se je nenehno pritoževal, da njegova hči ni več klicala.

To je situacija, ki bo razjezila kraljico Elizabeto II, ki želi zadevo rešiti čim prej.

Megan naj bi bila zelo jezna in besede neznanega izvora iz palače Kensington so bile:

“Stvari so zunaj nadzora, očitno Harry in Megan ne moreta rešiti težav!”

Nikoli niso zaprosili za pomoč pri reševanju razmer v Buckinghamski palači in vztrajali, da se vsi rešujejo sami. Kraljica je jezna, ker ne želijo pomagati, čeprav se stvari očitno slabšajo.

Thomas Markley je medijem tudi razkril, da bi moral Harry podpreti ameriškega predsednika Donalda Trumpa, kar je za britansko sodišče nesprejemljivo, ker člani kraljeve družine ne bi smeli javno izražati svojih političnih stališč.

Očitno so zanimive in zanimive na sodišču. Ko bomo izvedeli več, bomo takoj poročali.

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je danes objavila poročilo, ki kaže, da komercialno proizvedena otroška hrana pogosto vsebuje veliko sladkorjev, seznam sestavin v njihovi embalaži pa je pogosto nejasen. Poročilo predlaga nove smernice za izboljšanje prehrane otrok.

Od novembra 2017 do januarja 2018 je Svetovna zdravstvena organizacija pregledala skoraj 8.000 hrane za dojenčke iz več kot 500 trgovin v Avstriji, Bolgariji, Izraelu in na Madžarskem.

“V približno polovici pregledanih izdelkov je bilo več kot 30 odstotkov kalorij sladkorjev, približno tretjina izdelkov pa je vsebovala dodane sladkorje in druga sladila,” je povedal AFP.

Kot so pojasnili, hrana naravno vsebuje sladkorje, kot so sadje in zelenjava, sicer pa je primerno, da mladi otroci jedo. “Toda zelo visoke ravni sladkorjev, ki jih najdemo v komercialno proizvedeni hrani, so zaskrbljujoče.”

S Svetovno zdravstveno organizacijo (SZO) so bile razvite nove smernice, ki državam članicam omogočajo, da sprejmejo novo zakonodajo, ki omejuje vnos sladkorja v dojenčke.

Svetovna zdravstvena organizacija je opozorila, da bi uživanje velikih količin sladkorjev lahko povečalo tveganje za povečanje telesne teže in propadanje zob. Poudarili so tudi, da lahko zgodnja izpostavljenost sladkim živilom povzroči večjo življenjsko strast za sladko hrano.

“Dobra prehrana v zgodnjem otroštvu ostaja ključna za zagotavljanje optimalne rasti in razvoja za otroke in boljše zdravje pozneje v življenju,” je dejala Suzanna Jacab, regionalna direktorica Svetovne zdravstvene organizacije za Evropo ob uvedbi poročila.
Poročilo prav tako ugotavlja, da je bilo do 60 odstotkov pregledanih živil označenih kot primernih za dojenčke, mlajše od 6 mesecev, v nasprotju s priporočili Svetovne zdravstvene organizacije, da je treba otroke v prvi polovici življenja hraniti izključno z materinim mlekom.

S Svetovno zdravstveno organizacijo (SZO) so bile razvite nove smernice, ki državam članicam dovoljujejo sprejetje nove zakonodaje, ki omejuje vnos sladkorja v dojenčke. Med drugim želi Svetovna zdravstvena organizacija prekiniti promocijo nadomestkov za mleko. Prav tako priporoča, da se otroci v starosti od šestih mesecev do dveh let hranijo z bogato domačo hrano.

Svetovna zdravstvena organizacija je pozvala k prepovedi dodajanja sladkorjev in sladil otroški hrani. Poudarila je tudi potrebo po opisu sladkarij in sladkanih pijač, vključno s sadnimi sokovi in ​​kondenziranim mlekom, kot neprimernih izdelkov za otroke, mlajše od treh let.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here