ODMEVNO: Prevčeva Mina se ni mogla več zadržati: ”Mislila sem, da bom zajokala!” Oglasil pa se je tudi Peter…

0
844

Peter Prevek in njegov partner ne marata svoje zasebnosti.
Tokrat so očitno naredili izjemo. V primeru Ginekološke klinike UKC Ljubljana in Zavarovalnice Triglav, ki je privedla do novega vodnika za bodoče starše! Oči! , Govorila je tudi Mina Prevesiva o vlogi staršev.

V zadnjih dveh letih je par odrasel. Med pogovorom so udeleženci razpravljali o družinskih izkušnjah. Odkrili so, da ne prinašajo le radostnih občutkov.

Mona je rekla, da se ni bala in se je takoj zaljubila v otroka. Kasneje pa je bila še vedno presenečena. Mena je razkrila:
“Bil sem presenečen, ker sem mislil, da ko sem dobil otroka v rokah, sem jokal od sreče, vendar tega nisem storil.”
Za mnoge matere je poporodno obdobje napolnjeno z anksioznostjo, čustveno stisko in šibkostjo. Nataša Tul Mandič je dejala:
“Postnatalna anomalija je normalna, nastopi zaradi fizioloških sprememb in dodatnih bremen, ki se pojavijo nenadoma, zato je lažje, če so matere pripravljene na to.”
Nazadnje je Peter Prevek prispeval svoj nasvet, ki se trenutno ukvarja z velikim skokom. Nobenih drugih rezultatov ni, niti ne izpolnjujejo pogojev za tekme. O svoji očetovski vlogi je dejal:
“Čeprav predstavljam le nekaj mesecev v vlogi očeta in ne morem ponuditi veliko nasvetov mladim staršem, menim, da je pomembno, da pustimo dogodke in jih uživamo.”

Zgodovina se spremeni iz zabave v zapletene. Njegovo vedenje vam ne pove dovolj, da bi potrdili, ali ga resnično ljubite ali je prijazna. Zato ne veste, kako se obnašati. Toda z malo pozornosti je mogoče ugotoviti, kaj se dogaja v njegovi glavi. Zaženite radar in se osredotočite na naslednje.

Komunikacija je pomemben del vsakega odnosa. Rad bi, da si sami povedate in problem se pojavi, ko niste pripravljeni poslušati. Medtem ko govorite, molčite in ko imate besedo, jo morate le poslušati. Dobri in zainteresirani sogovorniki lahko poslušajo in postavljajo vprašanja, kjer pogovor poteka gladko.

Tako je, na tej podlagi ni mogoče zaključiti, ali vam je res všeč ali je samo prijazen. Kako odgovoriti na vaša vprašanja, prav tako igrajo pomembno vlogo pri odpravljanju dvomov. Zdi se, da nekateri ljudje gredo na njegove živce in se včasih počutijo žaljivi? Ali se nekateri spretno izmikajo in jim ne odgovarjajo? Teh dejavnikov nikakor ne bi smeli dopuščati.

Tako kot govorica telesa. Ko nekaj poveš o tem, ali ti pot pomaga pri rahlem nagibanju ali vzdrževanju “varnostne” razdalje? Spremenite teme in ne želite govoriti o nekaterih ljudeh? Ali gledate v oči ali gledate proč? Morda ni treba posebej poudarjati katerega od teh vedenj, ki govorijo o romantičnih čustvih.

Srečanja

Vedenje na sestankih je več kot le gossiping. Njegov nasmeh, rdečica na obrazu, živčni pristop in vizija navdušenja nad vašo vizijo izražajo ljubezen brez besed.

Tipičen in vljuden nasmeh ne traja dolgo. Nasmeh, ki kaže na njegove tople občutke, je resničen in traja dlje.

Pordelost obraznih funkcij ali celotnega obraza in las ustvarja dobre živčne kazalce. Ja, celo moški so v zadregi, še posebej, če dvignejo ljubljeno osebo.

Povezava z vašimi hobiji

Torej, ko pride pogovor, kaže izjemno navdušenje nad vašimi hobiji, kar je zagotovo dober znak.
Za moške so skupni hobiji dobra podlaga za globlje komunikacije, saj najdejo priložnost, da se bolj družijo z ljudmi, ki jih imajo radi in jih želijo bolje spoznati.

Telefonska številka

“Prosil me je za telefonsko številko, zato ga ljubim, ali je prijazen?” Odvisno od tega, kako držite sestanek. To je lahko dober znak. Ampak samo, če je tvoj datum lep. Če imate občutek, da to v tem primeru ne drži, teh informacij ne izdajte. Kaj morate rezervirati? Čutil sem šesti čut.

Pomnilniški tok

Ena najjasnejših povezav med prijaznostjo in ljubeznijo je njegov spomin. Oseba, ki vam je všeč, se bo spominjala vaših prejšnjih pogovorov in podrobnosti, ki ste jih dokumentirali. To jasno kaže, da je pozoren in vas želi bolje spoznati. Če se spomnite, kaj želite in kaj počnete in ne kaj vam poveš o svoji družini ali delu in kdo še vedno ve, kaj nosite na svojem zadnjem srečanju, je očitno, da se je pripravljen potruditi, da bi vas popeljal z njim bolj zabavno. To ni zato, ker hočem biti tvoj prijatelj.

Prijazne kretnje

Pripravljen sem zamenjati prazno okno, odpeljal vas bom domov, prišel bom popraviti stikalo in prilagodil čas, tako da boste lahko izbrali naslednji sestanek. Ženske to razumejo kot prijazne geste, moški, kot iskanje priložnosti za nova srečanja.

Tease

Z vidika ženske, drgnite v osnovno, najbolj srednjo šolo in nikakor ne v svetu zmenkov. Za moške je to eden od načinov pokazati ljubezen. Torej, če se malo spotaknete, ne bodite užaljeni. Draženje je del njegove igre.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here