POZOR: Lokacije na Hrvaškem kjer tudi na Slovence prežijo najmočnejši radarji! Bodite zelo previdni na teh mestih…

0
68

Pred začetkom poletne sezone so Hrvati poleg drugih nepravilnosti ustvarili še 59 novih nadzornih kamer.

Krožila bo na 122 lokacijah po vsej državi.

Postavili bodo 122 zgradb, 59 kamer pa bo prenesenih nanje. To so najnovejši fotoaparati, ki, ko so bili posneti, pošiljajo podatke policijskim zapisnikom.

Hkrati lahko pokrijejo do šest voznih pasov in 32 vozil v obeh smereh. Na sekundo se ustvarijo štiri slike visoke ločljivosti. Samodejno preberejo registracijske oznake, nato pošljejo podatke in slike v policijske zapise prek mobilnega omrežja.

Aplikacija samodejno poišče lastnika avtomobila in ustvari obvestilo o kaznivem dejanju. Radarji delajo 24 ur na dan in vas odkrijejo v razdalji 100 metrov. Iz slike, ki jo je posnela kamera, bo vidna tudi, če je potnik v avtu. Prav tako zazna, ali voznik uporablja mobilni telefon ali ne.

Hrvati so ugotovili, da so stroški opreme previsoki, izkušnje pa kažejo, da se naložba državi v roku enega meseca ali dveh nadomesti. Oglejte si lokacije radarja v spodnjem zemljevidu.

To opozorilo imamo tudi med prijatelji in družino. Jasno je, da se Hrvati ne šali.

Ljubljana – Ilka utuhec ne more počivati ​​poleti. Ali pa na instagramu postavite sliko, da je zdravljenje po poškodbi kolena končano, ali na povabilo bahrajnske kolesarske ekipe Merida, Girou in Primoč Roglič iz nasprotnega kampa, ali ko je novica težko slišati, je napovedana kot trener v naslednjem tekmovalnem obdobju.

Novi trener dvojnega svetovnega prvaka prihaja iz dežele čokolade in čokolade, glavni sponzor Ilka pa je čokoladni velikan. Torej je Švicar, ki pri izgovarjanju naslova zlomi jezik, je Stefan Abplanalb. Leta 2012 je na primer izgubil delo vodilnega trenerja za švicarske smučarje, domnevno zato, ker je bil preveč alkoholičen in v seriji, medtem ko ga je v Sočiju poškodoval nekdanji trener ruske državne reprezentance, ki je vrgel kozarec.

Ampak Abplanalp je vadil kot trener v svoji karieri kot nacionalni trener za Norveško in Združene države Amerike, seveda smučarje, kot so Lindsey Vonn, Julia Mancuso, pogumni norveški skavti Ragnhild Mowinckel in Dominik Gisin. Novi člani utuhčeve ekipe, fitnes trener Jani Gril in fizioterapevt David Kukovec so opravili neznosno nalogo, čeprav so včeraj govorili o novem trenerju samo za med in mleko.

Pomembno je, da se počutite

“Imel sem dovolj časa za razmislek o vsem tem, spoznavanje novih potencialnih članov ekipe, pomembno je, da razumemo sebe in se lahko počutimo skupaj, da bomo lahko delali skupaj.” Po zdravljenju se vadim normalno, tudi z novimi metodami. Vse deluje kot igra, «je povedal utuhčeva.

“Elca že dolgo poznam, je odličen junak.” Spomladi so rekli, da je prevladoval v švicarskih moških v hitrih disciplinah, a veliki junaki niso nikoli rekli. Na primer, če imate priložnost delati z Lindsey Vonn in Ilko utuhec, morate to izkoristiti. “Če ste trenirali svetovnega prvaka, niste več ribič, ampak za drug plen. Z močnimi rezultati in višjimi rezultati. “Elka je agresivna v smučanju, tega se ne naučiš, jo imaš. Prav tako je zelo uspešen. Obstajati mora večja uravnoteženost in tudi varnejši bo pri spodbujanju njenih značilnosti. Ko se vrne na sneg, mora priti nazaj. Morate iti korak za korakom in ga sprejeti iz temeljev. ”

Švica se je z ekipo Elkino obrnila prek servisnega inženirja Alisha Sopotnika, ki je bil prej član ameriške ekipe in ki ga je Abpanelalp izvajal v praksi. Elka Stoheck, vodja ekipe in njena mama Daria Irenko, sta pojasnila nekaj trenutkov: “Izbira novega trenerja je najboljša, in prepričani smo, da se bo izplačalo … Ponosen sem, da imam to odlično ekipo. Preteklost evropskih ledenikov, tudi v Čilu, čeprav pozimi v Južni Ameriki, ni bila najboljša. Letos, glede na najboljše pogoje na ledenikih, je veliko snega, še vedno smo v Evropi.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here