RAZKRITO: Srce parajoča resnica uboge pevke Šerbi: ”V bolezni in revščini jo je le malokdo od njih…”’

0
1425

Slovenija je pred nekaj dnevi pretresla novico o izgubi legendarne slovenske pevke Barbare Urbak.

Bila je ena najbolj znanih likov v slovenski zabavni glasbi. V zadnjih letih so Barbaro zaznamovali različni procesi, bolezen in predvsem osamljenost.

Po vseh teh letih so mnogi prijatelji in glasbeniki preprosto pozabili. Mnogi so bili o tem opozorjeni, tudi na socialnih omrežjih.

Umrla je v bolnišnici v Račikanu. Dolga leta je bila doma, stran od svojih nekdanjih prijateljev, ki jih sploh niso obiskali.

Na oseminosemdesetem rojstnem dnevu je njegov zvest prijatelj Vogo Semenovetsi Berkić obiskal pevca v domu za upokojence, zapisal, da je bil Sherby zaklenjen v posteljo in pozabil vse.

Na socialnih omrežjih je bilo veliko zapisov o sramotnem vedenju prijateljev in Sherborneovih glasbenikov, s katerimi sem delal.

“Barbara je v miru, in zdaj bodo vsi kvazi-glasbeniki briljantni o tem, kako prestrašeni … v boleznih in revščini, malo jih jih gleda … kaj mi je dalo besedo.”

“V svoji bolezni je pozabila … bila je zelo šibka in v hiši, kjer je jokala … na žalost … počivajmo v miru.”

Zelo žalostna zgodba za naše velike pevc

Robovi razcepljenih las so kot mozolji ali gube: nihče jih ne želi, vendar jih je večina soočena. Nekaj ​​nasvetov o tem, kako preprečiti, razredčiti, pozdraviti ali skriti, Cosmopolitan serija.

“Poškodovane lase so najstarejši del las,” je dejal Cash Hairdresser Lawless, ki med drugim skrbi za slavne frizure, kot sta Bill Iron in Keely Jenner. “Če prvi znaki presaditve las ignorirajo škodo, ki se širi na lasišče in na koncu možnost, vendar je frizura bistveno krajša,” je dejal mojster, a ima tudi tolažbo: “Dejstvo, da se delci končajo pogosto, ne pomeni, da morate Spraviti se z njimi … za prave korake lahko dejansko vsaj delno prepreči in se skrije. ”

Kako preprečiti delitev las?

Previdno ščetkanje

Presenečenje: Nekaj ​​tako enostavnega in običajnega, kot je česanje in drgnjenje las, lahko povzroči poškodbe. Še posebej, če ste zelo agresivni glede tega. Bodi nežen na svoje lase. So občutljive in krhke.

Kako veš, da si preobremenjen? Krtača ali glavnik morata hoditi tiho skozi lase. Če slišite lase na prsih, pretiravate.

Vedno začnite česati lase na konicah, počasi odstranite vse vozle in postopoma se pomikate proti lasišču. Še posebej bodite previdni pri česanju mokrih las in uporabljajte glavnike vedno s širokimi zobmi.

Previdno pri temperaturi

Pomembna je temperatura, ki jo posušite ali posušite ali sestavite lase. Višja kot je površina, večja je poškodba površine in večja je nevarnost razcepitve konic.

Mislim, da ne potrebujete 200 stopinj ali več, da bi dobili prave rezultate. Pralnega stroja in pralnega stroja ne segrejte na več kot 185 ° C.

Samo ustvarite čiste lase

Kombinacija maščobe in umazanije z visokimi temperaturami železa ali navijalke ni prijetna. Prav tako ni kombinacije regenerativne in toplotne. Torej po vsakem pranju dobro sperite lase in čisto in suho obliko.

Kako se jih znebite?

Nikoli jih ne raztrgajte. To bo še dodatno poškodovalo vaše lase in se spet začelo deliti.
Na žalost je edini način, da se znebite razpokanih strank, da se jih znebite.

Ker ko so lasje razdeljeni, se nič ne more zaceliti. Torej, ko vidite ogrožene stranke, čim prej, pojdite na frizer, poskrbite, da ne boste preveč skrajšali lase.

Kako jih skriti?

Torej imaš razdeljene lase. Do naslednjega obiska frizerja ga lahko skrijete s pravimi izdelki. Na prvem mestu so serumi in olja za namige za nego las, ki so navlaženi, pričarajo bolj zdrav videz in poškodbe, ki so vsaj nekoliko subtilni.

Uporabite šampone, sredstva za regeneracijo in aerosole, ki vsebujejo aminokisline, kar poveča hranjenje las in blaži jasnost koncev dekolteja.

Uporabite maske

Maske za lase so vedno dobrodošle, še posebej, če imate suhe, poškodovane in razpokane konice. Priporočite denar masko iz kokosovega olja, ki se uporablja za lase, pa se v toplo krpo in počakajte pol ure, nato temeljito sperite in ga pred začetkom oblikovanja, temeljito sperite vse ostanke maske, šamponi in balzami.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here