Slovenke RAZKRILE: ”Prevarala sem svojega moža, imam pa precej dober razlog!” Poglejte zakaj Slovenke varajo svoje moške..

0
160

Nemški psiholog Ragnar Bear je pred dvema letoma začel iskati goljufanje, v kateri je sodelovalo 2600 moških in žensk.

Študija je med drugim ugotovila, da se ponavljajo zakonske nezvestobe.

Od moških, ki so skočili na tla, jih je 49 odstotkov to storilo enkrat, 12 odstotkov dvakrat in 22 odstotkov več kot trikrat.

In ženske? 55 odstotkov je bilo enkrat nezvestih, 20 odstotkov dvakrat, 10 odstotkov trikrat in 15 odstotkov več kot trikrat.

Na spletni strani Radia 1 so izkušnje sedmih Slovencev razkrile, zakaj so prevarali njenega moža:

1. Priznanje

Razmišljal sem o tem, da bi ga zapustil, vendar sem razmišljal o našem otroku, ko sem razmišljal o teh idejah, zato sem ga prevaral, odraščal je s fantom, ki sem ga kasneje spoznal. “Zato sem končal svoj odnos s fantom, popolnoma prijazen, tako da otrok ne čuti nobenih resnih posledic,” je dejal.

2. Priznanje

Nisem vedel, kaj naj storim, ker sem se počutil krivega, če jo pustim, in zato sem veliko prispeval, in nekega dne sem ga prevaral in sovražil, da to storim. To je nesrečen odnos, toda nekega dne sem ga spoznal in ga spoznal. “Goljufanje je nesprejemljivo in glede na to, da sem bil tisti, ki me je prevaral, se mi je zdelo, da ne zaslužim več biti s tem človekom!”

3. Izpoved

“Prevarala sem prijatelja, ker mi je dal konec časa, da sem lahko šel ven in se zabaval z drugimi.” Po zabavi se je vrnil k meni, priznal sem, in čakal sem na pravo priložnost, da ga dobim nazaj! ”

4. Priznanje

»Dve leti sem bil skupaj s svojimi nekdanjimi kolegi, vedno je bilo nekaj manjkalo v našem odnosu, toda v nekem trenutku sem spoznala nekoga … Po letu socializacije sem vedel, da ga dolgo ne bom mogel skriti. Toda ko se je to zgodilo fizično, sem se odločila, da prekinem trenutni odnos, ker sem želela biti z njenim novim fantom.

5. Izpoved

»Moj mož je spogledoval s stvarmi, udaril me je, stoli Lomil, kričal in me ujel, vendar ga sploh nisem mogel ustaviti … Ni mi bilo všeč človek, ki ga je prevaral, vendar se je obnašal z mano, kot sem vedno želel, da bi me človek obravnaval. Da, varal sem svojega moža, vendar nikoli ne bom prevaral človeka, ki sem ga ljubil.

6. Izpoved

“To ni nekaj, o čem pravkar načrtuješ ali razmišljaš … Več kot devet mesecev je minilo od naše poroke … Živim v veliki hiši, skoraj palači, nič ne manjka, razen prijateljev, družine in družine. Potem, ko sem sedel v kavarni, sem imel računalnik z nalepko na glasbenem traku, ki ga nihče ni vedel, in po nekaj pogovorih smo pristali v njegovi hiši in kaj se je zgodilo. ”

7. Priznanje

“Bilo je petek in po dolgem času sem šla na zabavo s prijatelji, na večerjo, potem pa sem spoznala kolega, ki je bil s fantom in njegovimi prijatelji … Bili smo zelo prijazni, potem pa so me povabili v svojo sobo v hotelu … Vedel sem, kaj se lahko zgodi, ampak sem šel z njimi. Nekoč, kasneje, sem si mislil, da sem res, ne vem, zakaj sem moral, ker ljubim svojega moža, ampak sem ga skril, ne ve še!

Kaj menite o varanju? Danes je to očitno pregovorno.

Mestni vodja je mislec, oseba, ki usklajuje različne ideje, pa je varuh kakovosti življenja v središču mest.
Ker uspešno upravljanje mestnega središča zahteva različne veščine in kompetence, sta SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in DOBA razvila program usposabljanja. Pripravljen je po modelu izobraževalnih programov in podobnih tečajev za mestne menedžerje v različnih evropskih mestih, ki se zavedajo problemov izumiranja urbanih središč.

Samo v tem tednu so bili dodeljeni posebni certifikati študentom prve generacije, ki so uspešno zaključili usposabljanje za mestne menedžerje. V mesecu intenzivnega izobraževanja se je poleg strokovnega znanja vseh 23 študentov naučilo dobrih praks lokalnih in tujih občin, veliko idej, orodij in znanja, ki jim bodo omogočile izvajanje aktivnosti in projektov za uspešno upravljanje mestnih središč.

Ta program je namenjen vsem mestnim menedžerjem in občinskemu osebju, odgovornemu za upravljanje mestnih središč in oseb iz institucij, vključenih v občinsko upravo.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here