ŠOK: Ilka Štuhec sprejela težko odločitev: Konec je! Poglejte kaj je povedala…

0
690

Naša odlična smučarka je to sezono končala predčasno zaradi poškodb.

Vendar pa novinarji menijo, da je nedavni pregled pokazal, da je bila povezava odlična in da proces ne bo potreben. Njena ekipa je želela toliko novic.

Trenutno se osredotoča na zdravljenje, vendar lahko samo upamo, da bo okužba v celoti rehabilitirana do začetka nove sezone.

Vendar pa je bila Ilka presenečena nad odločitvijo, da ne bo sodelovala z učitelji Grego Costomo in Anjo Sichom, sociolog in eno od njenih najbližjih sodelavcev. Elka je dejal:

“V športu je škoda, da je vedno pomembno, da sprejmemo velike in težke odločitve … To je bilo eno izmed najtežjih … Z mano so bili v velikih trenutkih, če bi šli skozi veliko … Resnično sem jim hvaležen … toda želim jim vse najboljše v njihovi karieri v prihodnosti.”

Ilka ni razkrila razlogov za to odločitev, s to izredno odločitvijo pa se zagotovo pojavijo številna vprašanja.

ROTHO – Japonska skakalna zvezda Rojo Kubagashi je potrdila prepričljivo zmago in nov rekord za Blanico (252 in 230,5 m) za močno prevlado le v končani zimi, kjer je osvojila vse izjemne medalje v Nordic SP v Innsbrucku in Seefeldu. Navdušilo nas je tudi število slovenskih navijačev, ki so samo 24 ur po tretjem mestu Anzse Semeniča, Domne, Petra Preveca in Timije Zajca, iskali drugo mesto za najmlajšo bratec Prevc (239,5 in 222,5 m) na svetovnem prvenstvu 2018/19. Ponovno so bili imenovani drugouvrščeni Zajk (231,5, 229,5 m) in Nenad Semenič (241 in 224 m), pri čemer so po petkovem dvoboju drugič premagali trije Slovenci. Peter Prefek (221,5 in 204,5 m) se je poslovil od 19. mesta v nemirni zimi, Anže Lanišek (195,5 in 201,5 m / 29) pa je do konca osvojil dve točki.

Dokončanje Domnovih včeraj je bolj pomembno, če vemo, da je po sobotni tekmi utrpela šibkost, zaradi katere se ni mogel udeležiti uradne objave. “Napravil sem klasično napako, ker pred igro nisem pila vina, po tekmi sem se počutila zelo žedna, vendar sem pila navadno vodo brez ničesar – brez sladkorja, zato telo ni vedelo, kaj storiti z vso to vodo, 19-letna ptica s kranjskega Triglava, ki je v soboto popoldne počivala in spila veliko pomarančnega soka in čaja, da bi jo ponovno vzela, je rekla: “Odzvali ste se mi, bil sem razburjen.” Ob 15.33. Ker se nisem hotel šokirati na postelji, sem vstal in osvetlil telefon ter se malo pokvaril. “V bistvu berem Business Insider in BBC News, športne novice pa pustim ob strani,” je dejal Domen, ki je včeraj oživil moč bratov Jurysec. Med prvim poletom je bil zelo užival, v drugem pa je bil zamenjan za vodo na pobeglo smučarko, zaradi česar je bil varnejši v ekipi.

Končna razvrstitev – skupaj (28/28):
1.R. Kubajashi (Japonska) 2085
2. Kraft (IFS)
3. Koch Stoch (Poljska) 1288
9. T. Zajak (Slovaška) 833
13. Dr. Prefek (Slovaška) 542
28. a. Semenic (Slovaška) 203
29. P. Prevc (Slo) 179
30. Lannicek (Slovaška) 177
46. ​​Djamjan (Slovaška) 40
51 … Miguel (Slovaška) 18
54 … Gilar (Slovaška) 17
59. J. Tepes (Slovaška)
61. T. Bartol (Slovaška) 9
64. b. Pavlović (Slovaška) 8.

In pojasnil, ko je izgubil 20,9 točke do zmagovalca Kubajashija, medtem ko je premagal nemško Markus Eisenbicler tretje mesto (227 in 235 m). Pokaži pol točke. S sezono, ko je bil, kot je bil, je bil zadovoljen, ker je dosegel glavne cilje. “V skupnem seštevku svetovnega pokala sem želel končati med petnajstimi (13) in v posebno klasifikacijo letov med petimi (4), kar mi je uspelo,” je dejal najmlajši brat Brevek, ki bo zdaj opravil analizo z trenerji, Psihologi, kako jih pripraviti za novo sezono, bodo na koncu še bolj zadovoljni.

Zagak je bil tudi favorit z devetimi na petem mestu, kar je bil eden od njegovih predfinalnih ciljev pozimi v Planici. “Na koncu sem naredil dva zelo dobra potovanja, zato sem končal dolgo in napeto sezono.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here