ŠOK: Oglasila se je brutalno pretepena mariborska sodnica! Presenetljiva izjava, ki je šokirala javnost…

0
245

Daniel Rojic, hudo pretepeni sodnik Maribor, je kaznoval storilca in ne njegovega partnerja za napad.
Prek hčerke je povedala STA, da se ne boji partnerice, zato ji ni bilo treba ničesar, da bi ji preprečila prihod.
Svojo družino želi končati z nepotrjenim in nedokumentiranim pisanjem. Sodnica Daniela Roich je povedala prek hčerke:

»Edina stvar, ki jo bom povedala o naši družini je, da A. ni bil nikoli fizično nasilen, bil je zelo prijazen in ljubeč oče in kolega ali prijatelja ni nikoli povedal, da je nasilen, to je laž. Z njim in nemudoma selimo, ker nisem ženska, ki tolerira kakršnokoli nasilje. Če ne, se bo takoj obrnil na njega in se obrnil k njemu za pomoč. ”

Pritožila se je proti neznanemu kriminalu in ne proti njenemu partnerju.
“Zavedal sem se, ko sem se boril za življenje v luči zgoraj navedenih dejstev. Želim ustaviti širjenje in širjenje laži, ker le ustvarjajo negativna stališča in tako dolgo in dolgoročno škodujejo meni in moji družini.”
Po temeljiti preiskavi so zločinci 24. junija vložili kazensko ovadbo zoper sodnikovega partnerja, ker so menili, da je napad povezan z njenim življenjem.
Policija je izdala ukrep, ki prepoveduje tak pristop. V pritožbenem postopku je preiskovalni sodnik ta ukrep preklical, ker se je štelo, da niso izpolnjene vse zakonske zahteve.
Nekaj ​​res smrdi v tej zgodbi. Videli bomo, kako bo.
Vendar pa gospa Danieli želi hitro in uspešno okrevanje.

V zadnjih letih, na policah trgovin, ki vsebujejo kozmetiko, obstajajo tudi tisti, ki naj bi svoje lase zaščitili pred soncem.

Ker so vpisani na embalažo, naj bi bili pred lomom zaščiteni pred sušo, preden so konice razcepili, tako da so svetli, močni in zdravi pod vročim soncem. Toda ali so ti izdelki resnično učinkoviti in sploh smiselni?

Nekateri odgovori na ta in podobna vprašanja so našli pri dveh strokovnjakih za nego las v Huffington Postu.

Za začetnike: zapleteni so zaradi nečesa in oba mislijo, da če zaščitite kožo pred soncem, morate imeti tudi lase.

Zato, ker jo kot modno oblikovalko New Yorka Laura Dyer postavlja pod vpliv sončne svetlobe, odpre površino las in tako hitreje in lažje izgubi vlago in z določenim odstotkom barve melanina:

Ker barvanje las v salonih ni poceni, so prevlečeni lasje več kot primerni za zaščito z uporabo pripravkov, ki zagotavljajo, da kljub sončnim žarkom nadaljevanje določene barve ni Obstaja dvom, da so ti izdelki bolj dostopni kot pogosti obiski salona. ”

“Sonce uničuje obstoječe beljakovine, kar pomeni, da postane krhka in konice se začnejo deliti,” pravi.

Vsi izdelki niso enaki

Toda preden zaščitite svoje lase pred soncem, oba oblikovalca poudarjata, da ti izdelki niso vsi enaki. Obstaja razlika med temi s SPF (zaščitni faktor za sonce) in izdelki iz UV filtrov.

SPF je običajno povezan s kremami, ki ščitijo kožo pred sončno svetlobo. Vendar pa se ponaša tudi z nekaterimi izdelki za zaščito las.

“Pravzaprav jih je mogoče zaščititi z lasmi in lasiščem, ki se v tem smislu pogosto ignorirajo in so zato pogosto žrtve opeklin,” je dejal Dyer.

UV-zaščiteni izdelki za nego las delujejo nekoliko drugače: površina las ustvarja plast, ki ščiti površino dekoracije glave, vendar nima vpliva na lasišče. Zaradi zaščitne plasti ščiti lase pred prekomernim sušenjem, lomljenjem in delitvijo konic, zagotavlja dodatno vlago in se pogosto dodaja vitaminu E, ki hrani tudi lase. Kljub vsem tem učinkom ne varujejo lasišča, zato – če jih uporabljate – je primerno nositi klobuk.

Ali so ti izdelki smiselni za uporabo?

Če želite svoje lase obdržati lepo in zdravo vse poletje, je pametno, da jih zaščitite pred močnimi poletnimi sončnimi žarki, ki so še posebej priporočljivi vsem, ki barve lase, ker je bolj dovzeten za negativne učinke sončnih opeklin kot sintetična naravna barvila. Zaščita lasišča z ustreznim zaščitnim faktorjem je zanemarljiva.

Po mnenju Klontzove morajo biti lasje zaščitene tako skozi celo leto kot tudi koža: “Poškodovane lase, za razliko od kož, se ne odzivajo na bolečine ali opekline, kar ne pomeni, da je zdravo, zato ga je treba zaščititi skozi vse leto v času, ko je sonce močnejše. , Se morate zaščititi pred njim in ohraniti njegovo barvo, teksturo, gostoto in zdravje. “

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here