VIDEO: Posnetek zaradi katerega joka ves svet! Borba za življenje, v kateri je petletnica svojo sestrico…

0
125

Resnično krhek posnetek vpije ves svet.
Fotografija je bila posneta takoj po bombnem napadu v Idlebu. Prizor je našel reporterja, ki fotografira grozno. Nič ni videl, saj je bilo polno umazanije.
Toda slišal je, kako otrok joka in vpije na moškega.

Trenutek kasneje je zagledal grozen prizor. Posnel se je in začel pomagati pri reševanju. Obe deklici sta bili rešeni in odpeljani v bolnišnico. Starejši so zaradi poškodb umrli, mati deklet pa je umrla v bombnem napadu.

Petletno dekle je za majico držalo sedemmesečno sestro za majico.

Slika prikazuje tudi obupanega očeta nekaj metrov od drobtin.
Ta strašni prizor delimo med prijatelji in družino. Začnimo s cenitvijo vašega življenja in svojih ljubljenih.

Zaradi nepremostljivih razlik med mano in možem se znajdem v položaju, ko moram razmišljati o ločitvi. Pred časom je bilo strašno razmišljati, zdaj pa preprosto vem, da bom moral zadeti tudi to težko jabolko. Upam, da bo ločitev mirna in sporazumna in ne na sodišču, ker bo bolje za naše otroke in za nas. Vem, da je bil sprejet nov zakon, zato se sprašujem, kaj je najboljši način. Drugo vprašanje, ki bi ga rad zastavil, je – ali lahko po razvezi lovim z možem, naj plača preživnino (zame), saj kot samostojni podjetnik opravlja dobro delo, medtem ko je finančno veliko šibkejši.

Meta

Ločitev po novem zakonu
Vsekakor priporočam, da moža izpustite, če je le mogoče. Takšen postopek je najbolj humani za otroke, a tudi hitrejši in cenejši. Če se sporazumno razvežeta, se bosta morala skleniti ločen sporazum, v katerem se morata dogovoriti o oskrbi, vzgoji, vzdrževanju in komunikaciji navadnih otrok. Poleg tega bodo morali obiskati notarja in podpisati dokumentarni instrument (dokumentiran dokument, ki je izvršljiv), med drugim se dogovoriti o delitvi skupne lastnine. Sporazum na račun zakonca, ki nima nobenega sredstva za življenje in brez dela, ni sestavni del tega sporazuma (razen če takšne okoliščine seveda obstajajo). V skladu s tem sporazumom bo sodišče začelo razvezo zakonske zveze, vendar bo najprej ugotovilo, ali vaše soglasje dejansko zagotavlja nego, vzgojo in vzdrževanje vpletenih otrok ter za komunikacijo med otroki in vami v skladu z najboljšimi otrokovimi interesi. Če sodišče ugotovi, da vaše soglasje ni v prid otroku, boste zavrnili prošnjo za ločitev. Postopek ločitve se konča tako, da sodišče v osmih dneh od izreka sodbe izroči razvezo zakonske zveze upravni enoti, ki razvezo razveže. Kar se tiče preživnine, jo lahko v določenih okoliščinah zahteva, vendar je zelo stroga. Prvi pogoj, ki ga morate izpolniti, je, da nimate sredstev za življenje in da s svoje strani ne uporabljate nobene krivde. Nato lahko zahtevate preživnino v postopku razveze ali vložite ločen zahtevek. Zahteva bo uspešna le, če so bili v času razveze zakon pogoj za stalno prebivanje in prisotni, tudi če iščete preživnino. Vendar pa morajo obstajati pogoji na moževi strani, ker bi sodišče med drugim zavrnilo zahtevek preživnine, tudi če bi bilo plačilo preživnine nezakonito. Samo zato, ker ste “finančno šibki” in da je finančni položaj vašega moža primernejši od vašega položaja, ni dovolj, da bi ga prosili za plačilo preživnine.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here