VIDEO: Takoj po poroki je udaril svojo ženo! Svatje niso mogli verjeti, da se je to zares zgodilo…

0
740

Po drugi strani je izgubila živce in jo tako močno udarila, da se je zrušila.

Nekaterim od njih niso verjeli z očmi. Kako bo zakon? Oglejte si:

Svet mode je črne barve, ker je eden vodilnih svetovnih oblikovalcev, in arhitekturno zasnovo nemških korenin je bil počaščen, Karl Lagerfeld.
Karl Lagerfeld je eno izmed tistih imen, ki se bodo vrnila v modni svet že dolgo časa. Carl, ki je bil po 85 letih iskren, je bil vodja modne hiše Chanel že več kot tri desetletja. Leta 1910 ga je ustanovil legendarni Coco Chanel, leta 1983 pa Carl.

Poleg tega je bil tudi ustanovitelj “Fendi House”, prav tako pa se je zavzemal za njegovo znamko Karl Lagerfeld. Začel se je v Palmeinu, kjer njegova prva modna skupina ni bila sprejeta leta 1958, leta 1964 pa se je preselila v hišo Chloe, kjer je v nekaj letih dokazal, da bo njegovo ime vidno.

Letno je objavil osem modnih zbirk in se omenja v številnih modnih trendih, s svojo vizualno usmeritvijo in visoko modo pa je pošiljal tudi trende med “navadnimi ljudmi”. Kaj morda ne veste?

Želel je postati karikaturist in fotograf

Njegova prva poklicna izbira je bila karikatura in ilustracija, vendar se je končno odločil, da je v modi morda bilo več denarja. Modo je ljubil čas od nekdaj, a njegova risba je bila v vsakem primeru napisana na koži.

Od leta 1976 je nosil ikonsko znamko

Podoba Carla je večna. Označen je bil z dolgimi belimi lasmi, vedno pritrjenimi na lok in redko ujetimi brez velikih črnih sončnih očal. Ponavadi je nosil elegantno črno jakno in usnjene rokavice z izrezanimi prsti.

Ta pogled je dal nazaj leta 1976. Kot je povedal v enem intervjuju, je bil v sedemdesetih letih že utrujen od svojega dolgega želodca, zato ga je vrnil in ga zavezal v skledi. Tam so ostali do konca. Leta 1995 se je obrnil in vzel ta slog zase. Za barvanje las, ni pomislil na dobro idejo, prisegam na suh šampon.

Imel je nasprotujoče si poglede na družbene medije

Sovražijo socialna omrežja in prezirajo selfie. Hkrati je bil pionir v svetu luksuznih dodatkov za pametne telefone. Poleg tega so njegove trgovine v Londonu opremljene z garderobnimi omarami, kjer iPad po Carlovi izbiri čaka na nastavitve filtriranja osebnih fotografij in sproži svoje občutke.

Njegova mačka je bil njegov svet

Karl je bil navdušen nad svojim razredom burmanske dinastije Sherun. Nekoč je rekel, da ji bom povedal, če lahko. Njena podoba se pogosto uporablja v njenih stvaritvah.

Začel je resno izgubljati težo: v 13 mesecih je izgubil 42 funtov

Preden je identificiral še eno čudovito ime, je Carl nosil XL obleko. El Hadi Soliman, stilistka, ki je stala ob domu Marc Dior in Yves Saint Laurent, jo je pripeljala do velike izgube. Izgubili 42 funtov v 13 mesecih! Na podlagi njegove uspešne prehrane je objavil Karla Lagerfelda.

Obžaluje skupino slavnih imen

Karl je prav tako rekel, da na svojem jeziku nima las in s svojimi spornimi pripombami je že prizadel mnoge. Na primer, leta 2009 ga je prizadel modni model Heidi Klum, ki ga je opisal kot težek model z veliko prsi, ki ni primeren za trendovske podnožje. Leta 2012 je Lyle razbijal pevko Adele in javno rekel, da mu ni všeč obraz Pepe Middleton, sestre britanske vojvodinje Kate.

Karl je še vedno veliko ime, ki je veliko naredilo v modnem svetu, veliko modnih ljubiteljev je bilo utrujenih, Chanel pa se sooča z velikim izzivom.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here