ŠOK: Lepa partnerica Luke Mesca jim je pokazala sredinec! Zgodilo se je med vračanjem z volišča…

0
312

Manaka ing. Renko partner v koordinator stranke Evika, Luca Messick.

Medtem ko se vračajo iz volišču, so na križišču in na signalu prometu sooča neprijeten soočenja.

Manca napisal na socialnih omrežjih:

“Z Luca, smo se vrnili iz volišču in avto ustavil mladih moških, ki so jih naznanili” me me * Dara “in” Obi-B * Dara “in” komunistični Opie “in” Si Ji Zell “na signalu prometa,

V svojih odgovorih na note, je pojasnila, da je tako v redu in skrbi, da ne bodo v takšnem križišču sploh.

Kot pravi, je živela prvič in njegovo upoštevanje nacistične Tjbat neposredno skozi okna.

Na vprašanje o svoji reakciji, ali pa so jim dali nekakšno klofuto mladeniča, Renkova odvrnil:

“Ne, sem bil presenečen, kako se je moja roka samodejno potisne na sredini.”

Za Kourosacha, ki prevladuje v tem letu, v tem posebnost je bilo prizorišče v Ljubljani dobro usposobljeni. To sezono, neporažen v svetovnem prvenstvu pred domačimi navijači ni našel rešitve za prvi problem. “To ne bo vedno lahko. Po vseh teh igrah, morate kratek odmor, in ste verjetno zamenjali za ta namen. Jaz vedno pravim, da je zame pomembno, da svoje datoteke, in tokrat sem imel datoteko. Vendar pa je dobrodošlo, če igra napeta in zanimiva. ob istem času, to je bila prva težava je zame dobra šola. “, ko sem v takem položaju, bom vedel, da ne more biti preobremenjena, ampak da uživam v tem,” glede na to, kar sem mislil, da je kraljica rocka, starih 20 let , ki bodo prejeli prvo nagrado petje spoj za zmago na svetovnem prvenstvu v ZDA v dveh tednih. razvrščeni P skale.

Je ponovila svoje kolega v ekipi Kruder, zmagovalec lani v tem posebnost v svetovnem pokalu, s sklepom prejšnje izvedbe v Triglavskem The Rock Ljubljani. “Jaz se ne pritožujejo ničesar, sem vesel drugega mesta,” To je tisto, kar je mladenič, starih 28 let Ckova Fez pri Celju, ki je že videl na sezono v težavnosti plezanja, kar se bo začel prvi teden v juliju.

Z Doumen pri izgradnji centra

Veliko slik frustracije v soboto zvečer iz prihajajo v finale zadnji, ki je bil suh na koncu, vendar kljub blazen času, veliko število obiskovalcev, zbranih na Kongresnem trgu na plezalno steno. Magic je posebna igra, ker je lepo pokrajino z Ljubljanskega gradu v ozadju. Za Garnbret, dogodek je zelo pomemben za Ljubljano spodbujati plezanje šport.

Rekla je, da slaven skušali doseči še en cilj njenih ciljev, povezanih z industrijo, da strast je pisanje z njo: “Zdi se mi, da vedno večje število ljudi, ki sodelujejo v tem športu, ki je v veliko veselje.” Pred začetkom gradnje plezalne centra v Gurenska neposredno, bo fant lahko vadite vse tri discipline – kamen, in težavnost plezanja. Zdi se, da je prihodnost športnem plezanju se ne boji. Ta se je pojavil tudi na razstavi v Ljubljani, ki ga najmlajši, ki ogledov Ganga in Girenaa oči široko odprte, in na koncu napolni s posebnimi zapisu podpisov in želje fotografije. Crowder pravi: “Upam, da bo čudovit dogodek plezanje uspešna v prihodnjih letih.”

Organizatorji menijo tudi gibljejo igro na svetovnem prvenstvu, vendar pa bo potrebno nekaj sprememb, največji kamen in drugačno postavitev na sceni, poleg denarnega prispevka najvišja, kjer morate prispevati določen znesek v mednarodni blagajni.

LJUBLJANA – prenehala Ganja Garnbright in Potovanje Kruder, Triglav razstavo veleposlanika, pred koncem sezone svetovnega pokala v športnem plezanju v Kongresnem trgu in izjavo o dobrih konkurentov, če člani Snaathma. ne nasprotuje kateri koli od njih, če jih dal ponudbo v Ljubljani v koledarju svetovnega pokala.
Je osvojil tretjo nagrado Garnbert že tretjič v Ljubljani, medtem ko je bila Kruger prisiljen priznati ruski nasprotnik Alexei Ropkov.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here